Meniu

20 Noiembrie 17:00 Newcastle - Brentford

NEWCASTLE

Pentru acest meci din etapa a 12-a a Premiership-ului englez, Newcastle primește pe St. James' Park pe Brentford. Cu 5 puncte, gazdele se află pe locul doi, cel mai slab din clasament. Cu 12 puncte, oaspeții se află pe locul 14. Newcastle este singura echipă din Premier League fără victorie în acest sezon și se află deja la cinci puncte de retrogradare. Nu au nicio victorie în toate competițiile în acest sezon, precedenta confruntare de dinaintea pauzei internaționale încheindu-se la egalitate, 1-1, cu Burnley.

Angajarea lui Eddie Howe ca antrenor nu putea veni într-un moment mai bun pentru Magpies, care se confruntă cu retrogradarea chiar și în această fază timpurie a sezonului. Acesta este cel mai prost început de sezon din istoria lor, cu unsprezece meciuri fără victorie în campionat. Au încasat 24 de goluri în 11 meciuri, ceea ce reprezintă al doilea cel mai slab bilanț defensiv din campionat.

brentford


BRENTFORD

Fanii lui Brentford au fost extaziați să își vadă echipa revenind în Premier League pentru prima dată în 74 de ani. Nu au dezamăgit pe nimeni, pierzând doar o singură dată în primele șapte meciuri și terminând confortabil în prima jumătate a campionatului. Ulterior, sezonul lor s-a prăbușit în jurul lor, iar în prezent au o serie de patru meciuri pierdute, care include o înfrângere pe teren propriu cu 2-1 în fața lui Norwich în cea mai recentă întâlnire.

Cu toate acestea, au învins-o pe Stoke cu 2-1 în Cupa Ligii. Ultimele cinci înfrângeri succesive ale lui Brentford în campionat au avut loc în League Two în 2007. Norwich și Burnley, ultimele două echipe fără victorie în campionat, au câștigat ambele primele meciuri împotriva lui Brentford. În ultimele șase meciuri disputate în deplasare, oaspeții au pierdut o singură dată.

sbt33


Newcastle va fi nerăbdătoare să pună capăt celui mai prost început de sezon din istorie și să înceapă era Eddie Howe cu o victorie. Brentford va fi disperată să oprească seria de înfrângeri, dar va fi dificil împotriva unei echipe Newcastle dornice să-și impresioneze noul manager. Se așteaptă ca Newcastle să își oprească seria de înfrângeri și să obțină o victorie atât de necesară.


MAI CAUȚI ȘI ALTE PONTURI?

19 Noiembrie 21:30 Augsburg - Bayern Munchen


PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle nu a păstrat încă o foaie albă în acest sezon.
  • Aceasta este a noua întâlnire de campionat între aceste echipe, dar prima în prima ligă de fotbal.
  • În opt din ultimele nouă meciuri ale lui Newcastle, ambele echipe au marcat.
  • În șase din ultimele șapte meciuri ale lui Brentford ambele echipe au marcat.
  • În doar unul dintre ultimele opt meciuri ale lui Brentford s-au marcat sub 2,5 goluri.