Meniu

19 Noiembrie 21:30 Augsburg - Bayern Munchen

AUGSBURG

După pauza internațională, Bundesliga germană se reia cu campioana Bayern Munchen, care vizitează Augsburg în ziua a 12-a. Gazdele de la Augsburg au avut un sezon dificil până acum, terminând pe locul 16 în campionat, cu nouă puncte. Bayern, pe de altă parte, se află în fruntea clasamentului cu 28 de puncte și este pe cale să-și apere coroana. Augsburg va spera să aibă noroc în pauza internațională, după ce a obținut doar o victorie în precedentele șapte meciuri.

De asemenea, a fost eliminată din Cupa Germaniei și a păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele zece partide. Ofensiva a fost aproape de o performanță optimă; nu au reușit să înscrie decât într-unul din ultimele șase meciuri. Augsburg are două victorii în 12 meciuri din Bundesliga, iar ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci partide. Nu au învins-o pe Bayern Munchen în ultimele 13 meciuri.

AUSBURG


BAYERN MUNCHEN

După ce a pierdut cu Borussia Monchengladbach în Cupa Germaniei, Bayern Munchen a intrat în pauza internațională cu o serie de trei victorii consecutive. Cu toate acestea, nu au păstrat o foaie albă în ultimele patru meciuri, iar apărarea a fost unul dintre punctele slabe ale echipei. Bayern nu a reușit să înscrie într-unul din ultimele cinci meciuri, dar a marcat două sau mai multe goluri în celelalte patru. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri, iar ambele echipe au înscris în ultimele trei.

Au patru victorii consecutive în Bundesliga, dar doar o singură victorie albă în cinci, ambele echipe marcând în patru din cele cinci meciuri. Bayern este neînvinsă în șase meciuri de campionat în deplasare, dar a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele zece. Ambele cluburi au marcat în șase din cele zece întâlniri cu Augsburg.

SBT55


Bayern Munchen are o serie bună de goluri înainte de acest meci și este favorită clară. Apărarea lui Augsburg este șubredă, dar atacul lor a fost eficient. Vor dori să o supere pe Bayern acasă și vor avea nevoie de mult mai mult decât de goluri pentru a o face. Având în vedere cifrele defensive și ofensive de ambele părți, mergeți pe ambele echipe să înscrie.


ÎNCĂ NIȘTE PONTURI PENTRU TINE:

20 Noiembrie 17:00 Norwich - Southampton

20 Noiembrie 17:00 Newcastle - Brentford


PUNCTE CHEIE:

  • Bayern Munchen nu are nicio foaie albă în ultimele patru meciuri.
  • Augsburg nu are nicio victorie în 13 întâlniri cu Bayern Munchen.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Augsburg.Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Bayern.
  • Ambele formații au marcat în șase din cele 10 întâlniri dintre aceste două echipe.