Meniu

Joc Responsabil

Sportinsight susține complet si fară echivoc ideea jocului responsabil deoarece dependenţa de jocurile de noroc este o boală reală, care poate duce la pierderea de bani, distrugerea familiei sau chiar la lucruri mai grave.

Este foarte important pentru noi ca utilizatorii noştri să înţeleagă faptul că jocurile de noroc pentru divertisment pot duce la pagube financiare si dependență.

Este foarte important pentru noi ca utilizatorii noștrii să se bucure de serviciile si jocurile noastre, însă într-un mod responsabil, fară a duce lucrurile la extrem și fară a suferi orice fel de pagubă greu remediabila.

Sfaturile Sportinsight pentru un joc responsabil sunt:

 • Joaca doar pentru divertisment și nu pentru a te imbogați;
 • Nu folosi niciodată pentru a juca: bani de care depinde viata ta de zi cu zi (chirie, facturi, întreținere, etc ), viata familiei tale sau planurile de viitor;
 • Nu încerca să joci pentru a recupera o pierdere și nu încerca sub nici o formă să mizezi sume mai mari de bani pentru a recupera banii pierduți.
 • Nu juca dacă ești intr-o stare fizica sau morala proasta, daca esti sub influența drogurilor, medicamentelor sau a băuturilor alcoolice.
 • Găsește și alte forme de distracție, astfel încât participarea la jocuri de noroc să nu devină o parte constantă a vieții tale;
 • Nu ezita să ceri ajutor de la noi, de la familie sau de la specialiști dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc;

Politica referitoare la minori:

Politica noastră în ce priveşte accesul minorilor la jocurile de noroc este foarte strictă. Interzicem complet utilizarea site-ul nostru de către copii. Un jucător trebuie să aibă vârstă de 18 ani, sau mai mult în momentul înregistrării.

Daca serviciul pentru clienți are suspiciuni cu privire la vârsta jucătorului, acest lucru este raportat imediat pentru a se face o serie de controale suplimentare.

Măsuri pentru protecția minorilor:

Următoarele informații sunt afișate pe site-ul nostru, pentru a sublinia că numai adulţii pot folosi serviciile noastre:

 • Semn 18 ani https://jocresponsabil.ro/ pe fiecare pagină;
 • Pe fiecare pagină, se face precizarea în scris că numai cei peste 18 ani pot utiliza serviciile noastre;
 • Pe fiecare pagină, se face precizarea că jucătorii trebuie să acționeze în limitele legii și ale regulamentului;
 • Confirmarea expresă a utilizatorului că are 18 ani împliniți;
 • Prevederi specifice în termenii și condițiile noastre referitoare la accesul minorilor;

Monitorizarea indicatorilor privind jocul responsabil:

Sportinsight incearcă să monitorizeze persoanele ce pot dezvolta probleme în acest domeniu. Există indicatori specifici care sunt evaluați periodic astfel să putem să luăm măsuri atunci când este cazul.