Meniu

KONYASPOR, RĂPUSĂ DE GALATA

În încercarea de a obține a cincea victorie consecutivă în Superliga turcă, Konyaspor se deplasează vineri pe NEF Stadyumu pentru confruntarea cu Galatasaray.

Echipa lui Okan Buruk, care este neînvinsă în ultimele patru meciuri, se află în prezent pe locul cinci în clasament, dar ar putea să sară peste gazde și să urce în fruntea clasamentului cu toate cele trei puncte din această confruntare (cel puțin temporar, până când Basaksehir își joacă meciul).

GALATA VREA SĂ EVITE GREȘELILE SEZONULUI TRECUT

Galatasaray a obținut prima serie de victorii consecutive în noua campanie din Super Lig, duminica trecută, când a reușit să se impună cu 3-2 în fața lui Kasimpasa, pe stadionul Recep Tayyip Erdogan.

După ce Bafetimbi Gomis a marcat în minutul 20 pentru a anula deschiderea scorului lui Stephane Bahoken, Kerem Akturkoglu a marcat o dublă în repriza a doua pentru a-i aduce pe oaspeți la două goluri avans, înainte ca Sadik Ciftpinar să reducă din diferență cu un gol în minutul 90.

Galatasaray este neînvinsă în fiecare dintre cele mai recente patru meciuri, obținând trei victorii și o remiză, marcând șase goluri și păstrând poarta intactă în două meciuri, de la o înfrângere cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Giresunspor, pe 13 august.

Oamenii lui Buruk au obținut patru victorii, o remiză și o înfrângere în primele șase meciuri ale sezonului, acumulând 13 puncte și ocupând locul cinci în clasamentul Super Lig, la un punct în spatele oaspeților acestei partide, cei care și conduc ierarhia în Turcia.


UN NOU SEZON BUN PENTRU KONYASPOR?

Konyaspor, care a terminat pe locul al treilea în clasamentul campionatului trecut, a avut un start lansat în acest sezon și se îndreaptă spre weekend ca una dintre cele două echipe care nu au cunoscut încă înfrângerea după șase runde de meciuri.

Echipa lui Ilhan Palut a început sezonul cu remize consecutive împotriva lui Ankaragucu și, respectiv, Istanbul Basaksehir, înainte de a obține patru victorii în următoarele patru deplasări, inclusiv o victorie cu 1-0 în fața lui Hatayspor la sfârșitul săptămânii trecute.

Într-o partidă disputată la Eskisehir New Ataturk Stadium, Soner Dikmen și Bruno Paz, care a intrat în joc după șase minute de la ora de joc, au combinat pentru a oferi echipei locale singurul gol al meciului și pentru a condamna Hatayspor la a patra înfrângere în primele cinci deplasări.

Konyaspor se prezintă la meciul de vineri fără înfrângere în opt meciuri consecutive din Super Lig, cu cinci victorii și trei egaluri de la înfrângerea cu 3-2 în fața lui Alanyaspor, când s-au întâlnit în luna mai.

Cu toate acestea, pentru Anadolu Kartali urmează provocarea descurajantă de a înfrunta o echipă Galatasaray, pe care nu a reușit să o învingă în 18 din ultimele 20 de întâlniri dintre cele două echipe, pierzând 12 și obținând șase remize din 2008 încoace.


Mizăm pe un meci închis, în care vom vedea goluri la cel mult una dintre porți, pariu pentru care avem o cotă de 2.20.

PUNCTE CHEIE:

  • Konyaspor nu a primit gol în cele 6 meciuri de campionat;
  • O singură echipă a marcat în precedentele 3 directe;
  • Konyaspor nu a marcat la ultimele două vizite la Istanbul;
  • 4 din cele 6 meciuri de campionat ale Galatey din acest sezon au confirmat selecția NGG.