Meniu

FACI FAȚĂ PRESIUNII DE LA PENALTY-URI?

Poate multă vreme ai crezut că e ușor să transformi un penalty (mai ales dacă ratarea unei astfel de execuții a dus la pierderea vreunui pariu) ... Dar oare cum se schimbă lucrurile când poarta e apărată de Bogdan Stelea iar miza constă în șansa de a vedea live Campionatul Mondial din Qatar? Chiar dacă penaltyul pe care îl vei executa este unul virtual, miza e cât se poate de reală: ai 10 lei pariu gratuit asigurat și șansa unui bilet dublu la Mondial. Sună interensant? Atunci haide să aflii mai multe detalii!

În primul rând, e nevoie să te grăbești! Extragerea pentru pachetul VIP la Mondial are loc pe 3 noiembrie, iar în extragere intră doar participările câștigate până pe 2 noiembrie, inclusiv.


DAR CUM OBȚIN PARTICIĂPĂRILE?

Dacă încă nu ai cont la Superbet, atunci primul pas e foarte simplu. Deschide cont prin linkul acesta și primești automat 5 penalty-uri. Fiecare penalty transformat îți aduce un pariu gratuit de 10 lei și o șansă la extragerea din 3 noiembrie pentru pachetul VIP la Mondial.

Crezi că 5 penalty-uri nu sunt suficiente în fața unuia dintre cei mai mari portari din istoria naționalei României? Află că poți obține 10 penalty-uri suplimentare cu o singură depunere de minim 20 de lei! Cum ceasul ticăie repede spre 3 noiembrie, ar fi bine să nu mai pierzi timpul și să deschizi un cont prin acest link.


DAR DACĂ AM DEJA CONT?

Și în acest caz, lucrurile sunt extrem de simple. În primul rând, acceptă oferta prin apăsarea butonului “ÎNSCRIE-TE ÎN PROMOȚIE”, disponibil în jocul SuperGol. Apoi, pariază minim 100 lei (poți plasa chiar și 50 de pariuri de câte 2 lei fiecare, un singur pariu de 100 lei, sau orice altă combinație în care suma pariurilor este de 100 lei) și primești 100 lei. Ține cont că sunt totuși câteva condiții:

1. Cei 100 lei trebuiesc pariați pe parcursul unei singure zile, în secțiunile Live și/ sau Sport, iar evenimentele pe care se pariază trebuie să se finalizeze în aceeași zi;

2. Pentru pariurile de tip single cota minimă a selecției trebuie să fie de minim 1,60, iar pentru cele de tip acumulator de minim 2,50.

3. Poți obține cel mult 5 penalty-uri într-o singură zi (deci chiar dacă vei paria mai mult de 600 lei nu vei mai obține mai mult de 5 penalty-uri).

4. Vei primi penalty-urile în cel mult 24 de ore de la încheierea zilei.

CE CÂȘTIG MAI EXACT?

Gândește-ți bine strategia, execută penalty-ul fără emoții și dacă îl învingi pe Bogdan Stelea ai automat un pariu gratuit de 10 lei.

Pariul gratuit trebuie rulat o singură dată pentru a fi transformat în balanță reală și poate fi jucat pe orice cotă (dar noi îți recomandăm să îl joci la cote de minim 2.00, pentru a rămâne cu ceva din câștig). Dacă ești lipsit de inspirație, găsești pe contul nostru de Supersocial o mulțime de sugestii din care să alegi.

În plus, fiecare penalty obținut vine cu o șansă la extragerea din 3 noiembrie pentru pachetul VIP la Mondial. Cât de VIP? Ei bine, ai asigurat transportul dus-întors spre Qatar, cazarea și bilete la unul din meciuri pentru două persoane. Cam tot ce trebuie pentru o experiență posibil unic în viață!

Mai ai nevoie de informații? Ai aici termenii și condițiile complete ale promoției VIP LA MONDIAL.