Meniu

DIN SUPERLIGĂ DIRECT ÎN ARABIA SAUDITĂ!

Golgheterul sezonului trecut al Superligii, Marko Dugandzic, părăsește gruparea giuleșteană pentru un transfer la Al Tai, în Arabia Saudită.

Cele 22 de goluri marcate în stagiunea 2022 - 2023 a Superligii i-au asigurat atacantului croat un salariu fabulos: 1 milion de euro pe an! Nici Rapidul nu rămâne cu buza umflată și primește în schimbul vârfului de atac 1,5 milioane de euro. Suma este cu 1 milion de euro mai jos decât evaluarea de pe Transkfermarkt, dar tot înseamnă un profit de peste 1 milion de euro pentru vișinii.

Rapid l-a transferat pe Dugandzic de la CFR Cluj, în schimbul a doar 400.000 de euro, iar atacantul născut la Osijek nu a dezamăgit. Și în startul noului sezon are deja 6 goluri la activ pe prima scenă a fotbalului românesc.

Chiar dacă intrase în dizgrația conducerii, plecarea sa lasă un gol în atacul echipei lui Bergodi. Singurul vârf autentic rămâne acum Rrahmani (23 de ani). În minutele jucate acesta a arătat însă o calitate excepțională și o mare poftă de joc, reușind să înscrie de 4 ori în doar două partide. Cum perioada de mercato în campionatul românesc s-a încheiat, Rapid mai poate legitima doar jucători liberi de contract.

La Al Tai, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea, în timp ce antrenor îi va fi conaționalul Kresimir Rezic. Sezonul trecut Al Tai a fost pregătită de Mirel Rădoi, dar fostul fundaș al Stelei a fost concediat chiar înainte de finalul campionatului din cauza unui conflict cu șefii echipei.