Meniu

VILLARREAL SE SCUFUNDĂ LA BETIS

Două echipe cu ambiții de a termina în primele patru locuri în La Liga în acest sezon se vor înfrunta duminică seara, Real Betis primind vizita lui Villarreal pe Estadio Benito Villamarin.

Real Betis se află în prezent pe locul patru în clasament, având nouă puncte în primele patru meciuri, în timp ce Villarreal este pe locul trei, după ce a adunat cu un punct mai mult.

CONTINUĂ POVESTEA FRUMOASĂ A LUI BETIS?

Real Betis avea un bilanț de 100% după primele trei meciuri din noul sezon de La Liga, învingând Elche cu 3-0, Mallorca cu 2-1 și Osasuna cu 1-0, dar a suferit o înfrângere cu 2-1 în fața campioanei Real Madrid, pe Bernabeu, în ultima etapă.

Un total de nouă puncte din patru meciuri i-a lăsat pe alb-verzi pe locul patru în clasament, în timp ce joi seară au început campania din Europa League cu o victorie, marcând două goluri împotriva lui HJK la Helsinki, Willian Jose reușind o dublă, în timp ce echipa gazdă nu a schițat nici un fel de replică.

Echipa lui Manuel Pellegrini a terminat pe locul cinci în La Liga în sezonul trecut, la doar cinci puncte în spatele ocupantei locului patru, Sevilla, care a avut într-adevăr probleme în primele etape ale acestei campanii.

Meciurile împotriva unor echipe precum Villarreal ar putea fi cruciale în ceea ce privește lupta pentru primele patru locuri, în timp ce Real Sociedad se așteaptă, de asemenea, să fie din nou acolo sus în acest sezon în ceea ce privește pozițiile europene.

Real Betis a pierdut ambele meciuri de campionat împotriva lui Villarreal în sezonul trecut, fără să înscrie un gol, în timp ce nu a mai depășit submarinul galben în fața propriilor suporteri din aprilie 2019.

VILLARREAL NU MAI VREA SĂ REPETE GREȘELILE SEZONULUI TRECUT

Villarreal a luat și ea parte la acțiunea europeană de joi seară, înregistrând o victorie spectaculoasă cu 4-3 în fața lui Lech Poznan în debutul Ligii Conferințelor Europa.

Echipa lui Unai Emery a fost condusă de fapt cu 1-0 la doar două minute după startul partidei, înainte de a marca de trei ori pentru a conduce cu 3-1; Poznan a replicat și a egalat la 3-3 imediat după minutul 60, dar Francis Coquelin a reușit să înscrie în minutul 89 pentru formația din La Liga în ceea ce a fost un thriller cu șapte goluri.

Villarreal a impresionat și ea în La Liga în acest sezon, adunând 10 puncte din patru meciuri, ceea ce i-a adus pe locul trei în clasament, la doar două puncte în spatele campioanei și liderului en-titre, Real Madrid.

Submarinul galben a deschis campania 2022-23 cu victorii consecutive în fața lui Real Valladolid și Atletico Madrid, marcând de cinci ori, înainte de a fi țintuită la Getafe la sfârșitul lunii august cu un scor alb.

Totuși, Villarreal a revenit la victorie în campionat weekendul trecut, înregistrând o victorie cu 4-0 în fața lui Elche, cu Gerard Moreno, Giovani Lo Celso, Coquelin și Jose Luis Morales pe lista marcatorilor.

Dacă o cotă pentru victorie (2.50) pare o alegere totuși prea riscantă, mizăm pe cel puțin un egal obținut de Submarinul Galben (X2), pronostic pentru care avem o cotă de 1,45.

PUNCTE CHEIE:

  • Villarreal a câștigat ambele dispute din sezonul trecut cu 2-0;
  • Villarreal are două victorii și o remiză din ultimele 3 vizite la Betis;
  • Submarinul Galben are 7 victorii și o remiză în ultimele 8 partide oficiale;
  • În sezonul trecut, Betis a obținut doar două victorii din cele 12 meciuri contra primelor 7 clasate. Și în acest sezon a fost deja învinsă de singura formație de top întâlnită, Real Madrid.