Meniu

BOMBĂ EUROPEANĂ - COTĂ DE 3600 ȘI BONUS 100%

Nu trebuie să ai vreo favorită pentru a avea un motiv să urmărești meciurile din competițiile europene, fie că vorbim de Liga Campionilor, Europa League sau mai nou înființata Conference League. Indiferent de numele echipelor implicate, aceste meciuri au întotdeuna o încărcătură aparte și oferă un spectacol și o emoție aparte.

Atunci când însă la acest spectacol se adaugă și o doză foarte mare de inspirație, ai o seară pe care probabil nu o vei uita niciodată! Este cazul unei tinere care a indicat corect 21 de selecții pe meciurile jucate joi seară în play-off-urile de calificare în grupe.

Cele 21 de selecții au adus din start o cotă de 3600. Cum însă fiecare cotă aleasă a fost mai mare de 1.25, Superbet a plusat cu un bonus mai mult decât generos - 100%. Așadar, cota finală s-a dus în 7200... iar restul e poveste.

Care au fost aceste 21 de selecții norocoase te întrebi?

Haide să le vedem și să înțelegem puțin emoțiile cu care acest bilet s-a înverzit la final.

1. Primul meci a fost cel dintre Hacken și Aberdeen (2-2), unde parioara noastră inspirată a mizat că oaspeții vor înscrie între 1 și 3 goluri. Pariu câștigat fără mari emoții.

2. Al doilea meci a fost unul de infarct. Pentru partida Slavia Praga - Zorya Lugansk (2-0), pronosticul ales a fost că gazdele vor înscrie de minim două ori. Scorul a rămas însă alb până în minutul 81, iar al doilea gol al fostei formații a lui Nicolae Stanciu a venit în prelungirile partidei.

3. Meciul din Giulești, dintre Dynamo Kiev și Besiktas (2-3) a fost pe măsura pronosticului (între 2 și 4 goluri pentru formația turcă).

4. Levski și-a făcut de asemenea treaba pe teren propriu contra lui Frankfurt (1-1), dar înverzirea pronosticului (gol marcat de formația gazdă) a venit la ultima fază a meciului!

5. La Constanța, HJK a deschis scorul contra Farului, chiar dacă a cedat în final, și a confirmat așteptările (gol marcat de oaspeți).

6. Rapid Viena a reușit una din surprizele serii și s-a impus contra Fiorentinei (și aici pronosticul era că austriecii vor găsi drumul spre gol).

7. Sepsi a reușit să puncteze chiar de două ori contra lui Bodo/Glimt (2-2), deci pronosticul că gazdele vor marca a fost bifat fără emoții.

8. Chiar dacă a cedat cu 1-5 în fața lui Fenerbahce, Twente a făcut minimul pe care îl dorea norocoasa - să înscrie măcar o dată.

9. Aceeași situație a bifat-o și Celje, care a fost surclasată de M. Tel Aviv (1-4).

10. Ca la indigo, istoria s-a repetat și pe pariul similar de la meciul Ludogorets - Ajax (în care lăncierii s-au impus tot cu 4-1).

11. Azerii de la Qarabag sunt ca și calificați în grupe, după 2-0 la Olimpija Ljubljana, un număr de goluri chiar la mijlocul intervalului selectat (între 1 și 3).

12. O soartă puțin mai blândă a avut Sparta Praga, care a cedat cu 1-3 în fața lui Dinamo Zagreb (dar, din nou, era nevoie de un singur gol marcat de Sparta).

13. Adana a găsit și ea drumul spre gol pe terenul lui Genk (belgienii au câștigat în final cu 2-1) și păstrează șanse de calificare.

14. Legia și Midtjylland au oferit meciul serii, un spectaculos 3-3. Chiar și un singur gol din partea polonezilor era suficient pentru ca predicția să fie câștigătoare.

15. Royale Union SG și-a făcut datoria și s-a impus cu 2-0 contra lui Lugano, într-un meci de la care câștigătoarea cotei finale de 7200 se aștepta la minim două goluri ale belgienilor.

16. Aris a pierdut la Slovan Bratislava (1-2), dar golul marcat păstrează speranțele la calificare și a păstrat și biletul în zona verde.

17. Club Brugge a marcat chiar de două ori la Osasuna (era suficient să marcheze o singură dată) și a luat o opțiune serioasă la calificare (după victoria cu 2-1).

18. Cu ceva emoții, Sheriff Tiraspol a marcat la Klaksvik (1-1).

19. PAOK s-a impus în Scoția, pe terenul lui Hearts (2-1) și a confirmat așteptările că vor marca măcar o dată.

20. Ceilalți greci de pe bilet, de la Olympiacos, nu au avut prea multă milă de Cukaricki (3-1). Chiar și doar două goluri erau suficiente pentru a confirma pronosticul.

21. LASK Linz s-a impus cu 2-1 contra lui Zrinkski Mozar, fix numărul minim de goluri necesar pentru a încununa cu succes biletul de cotă 7200.

Cei care o urmăresc pe tânără pe profilul de SuperSocial din aplicația Superbet pot spune că a fost un câștig anunțat - cu doar două zile în urmă a intuit corect 26 de selecții dintr-un total de 28, iar cu alte 3 zile în urmă un singur meci i-a anulat un alt bilet de cotă 155 (11 selecții în total).

Dacă vrei să profiți și tu de pariurile inspirate ale altora, deschide cont pe Supersocil și inspiră-te!