Meniu

BILETUL ZILEI DIN 5 IULIE. PARIEM ÎN MIEZ DE NOAPTE

BILETUL ZILEI COTA 2 - 05.07.2023

Biletul Zilei 5 iulie cota 2


Selecții pentru Biletul de Cotă 2

Panama - El Salvador (03:30)
1X - COTĂ 1.28

Israel U21 - Anglia U21 (19:00)
2 & gol în repriza secundă - COTĂ 1.65

COTĂ TOTALĂ - 2.40


Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, beneficiezi de promoția SuperAvantaj la ambele selecții.

FA-TI CONT NOU


Argumente Dubla Zilei de Cotă 2 din 5 iulie


① Panama nu pierde (1X) - COTĂ 1.28

  • Panama a câștigat ambele meciuri jucate până acum în grupe iar un egal i-ar asigura prima poziție;
  • În ultimele 12 partide, doar Canada, Mexic și Argentina au reușit să învingă selecționata Panamaului, toate formații net superioare lui El Salvador;
  • În ultimele 8 meciuri, El Salvador a reușit doar două remize și 6 înfrângeri, fiind surclasată de Japonia (0-6) sau Peru (1-4);
  • În ultimele 17 partide, El Salvador are doar două victorii, una singură într-un meci oficial (cu Grenada, o insulă cu 100.000 de locuitori).
Panama vrea motive de sarbatoare si cu El Salvador



② Anglia U21 câștigă și se marchează în repriza secundă - COTĂ 1.65

  • Anglia este singura reprezentativă care a câștigat toate cele 4 meciuri de la acest turneu european și încă nu are gol primit;
  • Reprezentativa Albionului s-a impus în meciul din grupe contra Israelului cu 2-0;
  • În ultimele 14 partide, englezii au ratat victoria doar de două ori;
  • Dincolo de acea victorie cu Cehia, Israelul nu a demonstrat un fotbal cu pretenții de Euro contra Georgiei, Angliei, Belgiei sau chiar Elveției.

Miză recomandată pentru biletul zilei

Chiar dacă sunt meciuri internaționale, competiția din America pare tratată ca un fel de Liga Națiunilor pe plan european. Și Europeanul de tineret a adus destul de multe surprize, astfel că recomandăm o miză de doar 50% din unitatea obișnuită (200 de lei, în cazul nostru).


Alte pronosticuri de cotă 2 pentru 5 iulie

  • Cum El Salvador dispută acest meci mai mult pentru statistică, putem miza și pe o victorie directă a celor din Panama, la o cotă de 2.10.
  • Aceeași cotă, 2,10, avem și pentru ca Panama să marcheze de minim 2 ori, un alt pariu convingător, dacă ne uităm și la apetitul ofensiv al liderului grupei, dar și la problemele defensive ale celor din El Salvador;
  • Pentru meciul de la Euro, un pariu atractiv este că Anglia va câștiga fără gol primit (2&Nu), pentru care avem o cotă de 1.95
  • Nici o victorie la minim două goluri diferență a Angliei U21 (H2-1.5) nu este deloc ieșită din discuție, iar cota de 2.15 este cât se poate de atractivă.


Unde jucăm dubla zilei de cotă 2 din 5 iulie?

Cum vrem să beneficiem de promoția SuperAvantaj, prima alegere pentru biletul zilei este Superbet, unde avem și cote sănătoase.

În plus, dacă nu ai deja cont la această casă de pariuri, ai un pachet de bun venit ce îți poate aduce până la 500 de lei extra, bani gratis de pariat. Poți revendica OFERTA AICI.


Bilete cotă 2 anterioare:


Ce înseamnă promoția SuperAvantaj?

SuperAvantaj este o promoție oferită de Superbet prin care toate pariurile plasate pre-meci pe marketurile 1X2 sau Șansă Dublă sunt declarate câștigătoare dacă echipa pe care ai mizat obține un avans de minim două goluri.

Grație acesti promoții au existat situații când orice pariu plasat pe un meci s-a dovedit câștigător (spre exemplu, echipa gazda a condus cu 2-0, moment în care au fost declarate câștigătoare selecțiile 1, 1X și 12. Apoi, oaspeții au întors la 2-4 - asta a făcut ca pariule 2, X2 să fie și ele câștigătoare. Scorul final a fost 4-4, ceea ce a transformat și pariul X într-o selecție verde).

Promoția funcționează pe toate competițiile majore, inclusiv pe Campionatul European U21.