Meniu

BILETUL ZILEI DIN 15 SEPTEMBRIE. FACEM 400 LEI DIN 200

BILETUL ZILEI DE COTĂ 2 - 15.09.2023

Biletul Zilei de cota 2 din 15 septembrie

Selecții pentru Biletul de Cotă 2 din 15 septembrie

Haka - Ilves (18:00)
Haka câștigă (1) - COTĂ 2.05


COTĂ TOTALĂ - 2.05


Plasează SUPER-biletul de mai sus cu 50 de lei CADOU de la Superbet la verificarea contului!

FĂ-ȚI CONT NOU ACUM


Argumente pentru Biletul de Cotă 2 din 15 septembrie


Haka câștigă - COTĂ 2.05

  • Haka s-a impus în 5 din ultimele 6 directe cu Ilves, cel mai recent în urmă cu doar o săptămână;
  • Un eventual succes ar anula grijile la retrogradare ale lui Haka;
  • Haka vine după 5 meciuri bune - 3 victorii și două remize, și, deși este la retrogradare, e neînvinsă în meciurile jucate pe teren propriu;
  • Ilves în schimb a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri de campionat.

Alte pronosticuri pentru biletul de cotă 2 din 15 septembrie


Dacă tot aminteam de derby-ul din Bundesliga, e total de așteptat să vedem goluri la ambele porți în duelul dintre Bayern și Leverkusen. Leverkusen a marcat de minim 3 ori în fiecare din ultimele 6 meciuri, inclusiv amicale, așa că nu ar fi nici o surpriză ca defenvisa campioanei să cedeze măcar o dată. Despre forța ofensivă a lui Bayern nu are sens să discutăm așa că pariul de cotă 1.5 (GG) poate fi o selecție pentru biletul zilei de cotă 2.

Cu cele două victorii clare contra lui Lyon și Lens, PSG pare că și-a revenit și ar trebui să treacă și de Nice, formație care nu are chiar startul dorit de sezon. Pentru victoria gazdelor avem o cotă de 1.45, numai bună de combinat cu pariul amintit mai sus pe Bayern.

Nu în ultimul rând, în Belgia avem duelul dintre Westerlo și Antwerp. Pentru gazde, debutul noului sezon e un adevărat coșmar - 5 înfrângeri în ultimele 5 meciuri și un singur punct câștigat în ultimele 9 oficiale. Antwerp în schimb a obținut biletele pentru grupele Ligii Campionilor și pare pregătită să își apere trofeul câștigat cu mult noroc în stagiunea trecută. Victoria oaspeților ne aduce o cotă de 1.7, aceeași cotă pe care o obținem și dacă pariem pe faptul că oaspeții vor marca de minim două ori.

Plasează oricare din ideile de mai sus cu 50 de lei CADOU la Superbet la verificarea contului!

FĂ-ȚI CONT NOU ACUM