Meniu

BILETUL ZILEI DIN 8 IULIE. IA FARUL ȘI SUPERCUPA?

BILETUL ZILEI COTA 2 - 08.07.2023

Biletul Zilei 8 iulie

Selecții pentru Biletul de Cotă 2

Farul Constanța - Sepsi (20:00)
1X - COTĂ 1.33

Viking - Haugesund (19:00)
GG - COTĂ 1.70

COTĂ TOTALĂ - 2.26


Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, beneficiezi de promoția SuperAvantaj la ambele selecții.

FA-TI CONT NOU


Argumente Dubla Zilei de Cotă 2 din 5 iulie


① Farul Constanța nu pierde (1X) - COTĂ 1.33

  • Farul a rămas neînvinsă în ultimele 6 meciuri oficiale din sezonul trecut;
  • Constănțenii au dominat categoric întâlnirile cu Sepsi din sezonul trecut și au bifat 3 victorii și o remiză;
  • Spre deosebire de Farul, Sepsi are o singură victorie în ultimele 6 meciuri oficiale;
  • În sezonul trecut, Sepsi a bifat doar două victorii în 25 de meciuri contra primelor 6 clasate;
  • Așa cum a demonstrat și în ultima etapă, cu CFR, Hagi nu este genul de antrenor care se dă la o parte sau pune în plan secund anumite meciuri, astfel că este de așteptat ca elevii săi să se prezinte la un nivel înalt contra deținătoarei Cupei.
Echipa lui Hagi își propune primul trofeu din noul sezon



② Marchează ambele echipe - COTĂ 1.70

  • Ultimele 6 meciuri ale lui Viking au confirmat chiar pariul GG3+, iar din ultimele 14 partide în doar două nu a fost confirmată selecția Marchează Ambele echipe;
  • Viking a marcat în fiecare din ultimele 15 meciuri și are un singur meci oficial din ultimele 24 în care nu a înscris;
  • Și în cazul lui Haugesund, 7 din ultimele 8 meciuri au confirmat pariul GG3+;
  • Haugesund a primit gol în fiecare din ultimele 11 meciuri;
  • Fiecare din ultimele 4 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți, iar în 3 dintre ele au fost chiar câte 6 goluri.


Miză recomandată pentru biletul zilei

Continuăm abordarea prudentă și rămânem la o miză redusă, de 50% din valoarea unității normale.

Minusurile pentru acest bilet sunt:

1. SuperCupa României nu este totuși un trofeu atât de râvnit, iar în plus Sepsi este o specialistă a meciurilor eliminatorii (a câștigat ultimele două ediții ale Cupei României).

2. Haugesund are mari probleme să marcheze în deplasare, cu un singur meci din cele 6 pe teren străin în care a punctat în această stagiune. În plus, în cele 4 meciuri contra primelor 6 clasate, are un singur gol marcat.


Alte pronosticuri de cotă 2 pentru 8 iulie

  • Dacă tot am mers în direcția că Haugesund va marca, putem miza până la capăt pe un meci deschis și cu multe goluri, așa cum a fost cazul ultimelor întâlniri directe - avem o cotă de 2.55 pentru GG4+ (ambele echipe marchează și se înscriu cel puțin 4 goluri în meci);
  • Două din ultimele 3 finale de SuperCupă s-au terminat chiar cu scor alb, deci nu ar fi nici o surprindere să vedem și acum un meci închis. Putem miza mai prudent, Egal la Pauză sau Final (la o cotă de 1.62), sau chiar să forțăm un egal la final, pentru o cotă de 3,3. Iar dacă echipele vor merge pe o abordare prudentă, am putea avea Egal la pauză, pentru o cotă de 2.
  • Un pariu bifat în 10 din ultimele 11 meciuri oficiale ale constănțenilor, dar cu ceva risc pentru finala SuperCupei, este faptul că Ambele echipe vor marca, pentru o cotă de 2,10.


Unde jucăm dubla zilei de cotă 2 din 8 iulie?

Cum vrem să beneficiem de promoția SuperAvantaj, prima alegere pentru biletul zilei este Superbet, unde avem și cote sănătoase.

În plus, dacă nu ai deja cont la această casă de pariuri, ai un pachet de bun venit ce îți poate aduce până la 500 de lei extra, bani gratis de pariat. Poți revendica OFERTA AICI.

Betano vine cu un nivel foarte asemănător al cotelor și include meciul de SuperCupă în oferta Avantaj.


Pentru cei care vor să mizeze pe un meci închis, MaxBet oferă o cotă mai atractivă pe pariul NGG, de 1,76, precum și o cotă ceva mai mare pe victoria lui Sepsi în SuperCupă, de 3,55. Tot aici găsim și o cotă de 1.71 pentru pariul GG la meciul dintre Haugesund și Viking.

Bilete cotă 2 anterioare:


Ce înseamnă promoția SuperAvantaj?

SuperAvantaj este o promoție oferită de Superbet prin care toate pariurile plasate pre-meci pe marketurile 1X2 sau Șansă Dublă sunt declarate câștigătoare dacă echipa pe care ai mizat obține un avans de minim două goluri.

Grație acesti promoții au existat situații când orice pariu plasat pe un meci s-a dovedit câștigător (spre exemplu, echipa gazda a condus cu 2-0, moment în care au fost declarate câștigătoare selecțiile 1, 1X și 12. Apoi, oaspeții au întors la 2-4 - asta a făcut ca pariule 2, X2 să fie și ele câștigătoare. Scorul final a fost 4-4, ceea ce a transformat și pariul X într-o selecție verde).

Promoția funcționează pe toate competițiile majore, inclusiv pe Campionatul European U21.