Meniu

BILETUL ZILEI DIN 7 MARTIE. LIGA E CU BANII

BILETUL ZILEI - 07.03.2023

Biletul Zilei cota 2 7 martie 2023


Chelsea - Dortmund (22:00)
X2 - COTĂ 1.90


COTĂ TOTALĂ - 1.90

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, dacă pariezi minim 50 lei, indiferent dacă ai sau nu cont deja, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

Aflată în prim elan în campionatul intern (unde este la egalitate cu liderul Bayern, dar arată o formă mai bună de joc) și cu un joc foarte solid pe plan european, Dortmund simte oportunitatea de a trece de o echipă a lui Chelsea în derivă.

Londonezii au uitat cum să marcheze și mai păstrează doar șanse teoretice la un loc european la finele acestui sezon. În plus, cu doar 24 de goluri marcate după 25 de runde în Premier League (o medie de nici măcar un gol pe meci), sunt de departe cea mai ineficientă echipă, ofensiv, din top 10. Calificarea din faza grupelor a venit firesc, având în vedere adversarii - Dinamo Zagreb, RB Salzburg și un AC Milan aflat de asemenea în criză de formă.


① Dortmund nu pierde (X2) - COTĂ 1.90

  • Dortmund vine după o serie remarcabilă de 10 victorii consecutive, inclusiv cu RB Leipzig (o echipă în mare formă), Leverkusen sau Chelsea în meciul tur;
  • Dortmund se descurcă bine contra echipelor englezești - așa cum a arătat și în dubla din grupe contra lui City (o echipă net superioară în acest sezon lui Chelsea), dar și în urmă cu două sezoane, când doar ghinionul a făcut să fie eliminată, tot de City, în sferturi;
  • În ultimele 12 meciuri oficiale, Chelsea are doar două victorii (și acelea chinuite), dar a fost umilită de Tottenham, Manchester City sau Fulham (are 4 victorii în ultimele 21 de oficiale, toate contra unor adversari mult mai slab cotați și una singură la două goluri diferență);
  • Ultimul meci bun al lui Chelsea a fost pe 11 octombrie anul trecut, când a învins cu 2-0 la Milano. În rest, multe meciuri în care jucătorii de pe Standford Bridge nici măcar nu au reușit să înscrie;
  • Chelsea a marcat doar două goluri în ultimele 7 partide (în 5 partide nu a reușit nimic notabil la poarta adversarilor).JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro