Meniu

BILETUL ZILEI DIN 27 MARTIE. AVEM FAVORITE CLARE

BILETUL ZILEI - 27.03.2023

Biletul Zilei 27 martie 2023


Moldova - Cehia (21:45)
H2(-1.5) - COTĂ 1.57

Ungaria - Bulgaria (21:45)
1 - COTĂ 1.47

COTĂ TOTALĂ - 2.31

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, dacă pariezi minim 50 lei, indiferent dacă ai sau nu cont deja, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet


① Cehia câștigă la cel puțin două goluri diferență (H2(1-.5)) - COTĂ 1.57

  • Cehia a început excelent calificările, o victorie cu 3-1 contra principalei contra-candidate, Polonia, și cu siguranță va dori să dubleze acest rezultat cu o victorie facilă în Moldova;
  • Chiar dacă rezultatele din grupa A a Ligii Națiunilor nu au convins, Cehia și-a respectat mereu statutul atunci când a întâlnit adversari mai slabi în meciuri de calificare;
  • Moldova a smuls cu greu un egal în meciul de debut, contra Insulelor Feroe, în timp ce a fost recent zdrobită, 0-5, de naționala României (o națională destul de mult sub cea a Cehiei, dacă suntem obiectivi);
  • Moldova a suferit multe umilințe în ultima vreme - 2-4 cu Letonia, 0-4 contra Coreei de Sud, 1-4 cu Austria sau 0-8 cu Danemarca.


② Ungaria câștigă (1) - COTĂ 1.47

  • Ungaria a fost marea surpriză a Ligii Națiunilor, unde a trecut la pas de Anglia sau Germania;
  • Bulgaria nu a arătat mare lucru în meciul de debut, contra lui Muntenegru, și nu are realist nici o șansă de calificare la Euro;
  • Bulgaria este singura națională cu care Gibraltarul a reușit să obțină un punct într-un meci oficial în 2022, în timp ce fost umilită de Georgia (2-5) sau Lituania (1-3).


JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro