Meniu

BILETUL ZILEI DIN 13 DECEMBRIE. SPANIOLII SUNT BAZA

BILETUL ZILEI DE COTĂ 2 DIN 13 DECEMBRIE

Biletul Zilei din 13 decembrie

SELECȚII PENTRU BILETUL ZILEI DE COTĂ 2 DIN 13 DECEMBRIE

Antwerp - Barcelona (22:00)

Barcelona câștigă (2) - COTĂ 1.45

Atl. Madrid - Lazio (22:00)

Atl. Madrid câștigă (1) - COTĂ 1.62

COTĂ TOTALĂ: 2.35

ARGUMENTE PENTRU BILETUL DE COTĂ 2 DIN 13 DECEMBRIE

Barcelona câștigă (2)

  • Antwerp a pierdut fără replică toate cele 5 meciuri din grupă și abordează acest meci fără nici o miză, știind sigur că va termina pe ultima poziție:
  • Barcelona s-a impus în meciul tur cu un categoric 5-0 și are nevoie de o victorie de moral după înfrângerea din weekend, 2-4 acasă cu Girona;
  • Barcelona are mare nevoie să confirme într-o competiție europeană, iar după înfrângerea cu Shaktor și meciul greoi cu Porto nu ar trebui să își permită un nou pas greșit cu cel mai slab adversar din grupă.

Atl. Madrid câștigă (1)

  • Atl. Madrid este o adevărată forță pe teren propriu, unde s-a impus în ultimele 18 partide;
  • Madrilenii au oricum un sezon excelent, cu 12 victorii în ultimele 15 partide;
  • Atletico are nevoie de cel puțin o remiză pentru a-și păstra primul loc în grupă, deci va aborda cu interes partida;
  • Lazio a obținut un singur punct în ultimele 4 deplasări (inclusiv înfrângeri la Salernitana și Bologna).

ALTE PONTURI PENTRU BILETUL DE COTĂ 2 DIN 13 DECEMBRIE

Pentru Leicester se anunță un meci facil pe teren propriu, contra lui Millwall. Vulpile au trecut peste pasa mai proastă de la începutul lui noiembrie și dau acum peste un adversar care a adunat un singur succes în ultimele 10 meciuri.

Leicester s-a impus în 9 din ultimele 11 meciuri oficiale jucate acasă, iar un succes contra echipei care a adunat un singur punct în ultimele 4 runde pare cel puțin la îndemână, chiar și la o cotă de 1.35.


Tot în Championship avem duelul dintre QPR și Plymouth. QPR tocmai a legat al treilea succes consecutiv, de fiecare dată marcând și minim două goluri, și are șansa să scape de pe locurile retrogradabile. Plymouth în schimb a continuat în weekend forma dezastruoasă din deplasare și a pierdut la scor (0-4) pe terenul lui Leicester. A fost a patra înfrângere consecutivă pe teren străin și a șaptea în ultimele 9 meciuri. De altfel, altăuri de Rotherham, Plymouth a rămas singura echipă din Championship fără victorie în deplasare.

Cum victoria gazdelor este recompensată cu o cotă de 2.10, meciul este cu siguranță unul de încercat. Chiar și un pariu în șansă dublă, la 1.33, este o opțiune serioasă.