Meniu

BILETUL din 16 Ianuarie. Azi mizăm pe goluri

BILETUL ZILEI - 16.01.2022

Sassuolo - Verona (13:30)
GG - COTĂ 1.47

Gambia - Mali (15:00)
NGG - COTĂ 1.48

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.01

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.47

Lipsită de mulți jucători și aflată abia pe locul 13 în clasament, Verona pregătește deplasarea de la Sassuolo, echipă aflată și ea într-o oarecare criză de rezultate. Gazdele nu au mai terminat un meci fără să primească gol din august, dar au și punctat în aproape fiecare partidă. Nici meciurile Veronei nu sunt lipsite de goluri, oaspeții păstrând o singură dată poarta intactă din octombrie, astfel că pariul Ambele echipe vor marca pare alegerea firească.

PUNCTE CHEIE:

  • 13 din ultimele 15 meciuri ale lui Sassuolo au bifat pariul GG3+ (un altul a fost doar GG iar un altul a avut minim 3 goluri pe tabelă);
  • 16 din ultimele 19 meciuri ale Veronei au bifat pariul GG (12 dintre ele fiind chiar GG3+);
  • 8 din ultimele 9 deplasări ale Veronei au bifat pariul GG;
  • Sassuolo a câștigat ultimele două directe cu scor identic: 3-2, la care se mai adaugă un 3-3 în 2020.


Bonus Superbet


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.48

Chiar dacă a început să mai ofere și meciuri cu goluri, Cupa Africii rămâne o competiție anostă și închisă. Primul meci al zilei le pune față în față pe Gambia și Mali, câștigătoare în runda inaugurală contra Mauritaniei, respectiv Tunisiei, cu același scor, 1-0. Mali se bazează aproape exclusiv pe jocul defensiv excelent, păstrând poarta intactă în ultimele 7 partide, astfel că e de așteptat un meci închis și în această după amiază.

PUNCTE CHEIE:

  • Mali nu a primit gol în ultimele 7 partide;
  • 15 din ultimele 16 meciuri ale lui Mali au bifat pariul NGG;
  • Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de două ori iar Mali încă nu a primit gol;
  • 7 din ultimele 9 meciuri ale Gambiei s-au terminat cu goluri la cel mult una dintre porți.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro