Meniu

BILETUL din 14 Ianuarie. Am începutul anul cu CÂȘTIG!

BILETUL ZILEI - 14.01.2022

Yeni Malatyaspor - Goztepe 1-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.75 (CÂȘTIGAT)

Nice- Nantes 2-1 (1-1)
1X - COTĂ 1.24 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.17

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.01

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.75

Indiferent pe cine alege să dea vina la finalul meciurilor, Marius Șumudică trebuie să admită că jocul echipei sale este sub orice așteptare - fără victorie în timpul regulamentar în ultimele 12 partide (a reușit totuși să treacă în prelungiri, în Cupa Turciei, de Akhisarspor, o echipă aflată în zona retrogradării în a treia divizie), Malatyaspor s-a așezat serios pe ultima poziție din clasament și pare că are șanse minime să o părăsească. Cu cel mai slab atac din ligă și a doua cea mai slabă apărare, sunt puține lucruri în care echipa își poate pune speranțele, Totuși, partida cu Goztepe, o altă echipă aflată în mare suferință, ar putea debloca, măcar mental, echipa.

Desigur, nici Goztepe nu va face această deplasare pentru a se întoarce fără cele 3 puncte, căci situația lor este aproape la fel de disperată, iar noi așteptăm multe goluri de la acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 14 deplasări ale lui Goztepe (implicit toate din acest sezon) au adus goluri la ambele porți;

  • Din cele 20 de partide jucate în această stagiune, Goztepe are una singură în care nu a primit gol;

  • Ambele echipe au marcat în 4 din cele 5 meciuri jucate de Malatyaspor pe teren propriu cu echipe din a doua jumătate a clasamentului;

  • 4 din ultimele 5 directe de pe terenul lui Malatyaspor și 5 din ultimele 6 la general au confirmat pariul GG.

Bonus Superbet


② Nice nu pierde (1X) - COTĂ 1.18

Fără vreun drept de a emite pretenții la titlu, Nice stă totuși cocoțată pe locul secund din Ligue 1, profitând de lipsa de continuitate a echipelor cu pretenții mai mari, precum Rennes, Lille sau Lyon. În aceste condiții, obținerea unui loc de Ligă la finalul stagiunii este un obiectiv cel puțin realizabil, iar punctele puse în joc contra lui Nantes sunt extrem de importante.

Nantes, care sezonul trecut a evitat retrogradarea prin jucarea barajului, a acumulat 10 puncte în ultimele 4 runde și se găsește peste echipe precum Lyon sau Lille și aproape lipită de Monaco. Totuși, Canarii și-au arătat mereu limitele în duelurile cu primele clasate - un singur succes în 11 meciuri contra primelor 11 clasate, și acela pe teren propriu. Duelurile cu primele 5 clasate au consemnat înfrângeri pe linie și este de așteptat o deplasare dificilă și de această dată.

PUNCTE CHEIE:

  • Nice s-a impus în ultimele 3 directe și a suferit o singură înfrângere în ultimele 11;

  • Nice vine după 4 victorii consecutive;

  • Nice se mobilizează bine în meciurile cu echipele din primele două treimi ale clasamentului, și are doar două înfrângeri în 15 meciuri cu echipe de top 15;

  • Nantes a pierdut toate cele 5 meciuri jucate în acest sezon cu primele 5 clasate, marcând o singură dată în toate aceste 5 meciuri;

  • În cele 11 partide contra primelor 11 clasate, Nantes are un singur succes (pe teren propriu, contra lui Lens). O contra-performanță similară a avut și în sezonul trecut, când a câștigat un singur meci din cele 22 contra primelor 11 clasate.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro