Meniu

BILETUL ANTEPOST. COTĂ 70+ 25% BONUS

ATENȚIE! Pentru a avea mereu acces la ultimele bilete pe care le pregătim, vă rugăm să salvați acest link în bookmark. În acest fel, puteți verifica oricând ultimul bilet postat și să vă inspirați din selecțiile argumentate de echipa punepariu.


BILETUL DE COTĂ 100

CFR CLUJ, LIGA 1, CÂȘTIGĂTOARE

DA - 2.30

PUNCTE CHEIE:

  • Campioana ultimelor 5 sezoane din Liga 1, CFR-ul pare și în acest sezon principala favorită la titlu iar toate argumentele sunt de partea lor: clujenii au păstrat aceeași defensivă betonată și pe experimentatul Dan Petrescu pe bancă, iar în compartimentul ofensiv chiar au reușit să se întărească prin aducerea lui Jefte;
  • FCSB-ul nu are managementul necesar pentru câștigarea titlului iar lipsa de experiență a lui Toni Petrea, mai ales comparativ cu Dan Petrescu, își va spune cuvântul până la finele sezonului;
  • Restul echipelor nu au un lot suficient de valoros pentru o luptă reală. Desigur, Universitatea Craiova poate emite pretenții chiar și locul secund, dar este greu de crezut că o poate detrona pe CFR.


Liga 1 prima etapa

BENFICA, PORTUGALIA, PRIMEIRA LIGA, CÂȘTIGĂTOARE

NU - 1.47

PUNCTE CHEIE:

  • După ce între 2013 și 2019 a obținut 5 titluri de campioană dintre cele 6 puse în joc, Benfica pare să nu mai găsească același ritm în ultimii ani. Chiar dacă echipa a arătat mai bine în sezonul precedent, diferența față de Porto a fost una consistentă pe tot parcursul anului, mai ales din punct de vedere al jocului. Pierderea celui mai bun marcator, Darwin Nunez, ar putea cântări greu, mai ales că în locul său nu a venit un jucător de calibru;
  • Porto este în mod cert marea favorită la trofeu și în această stagiune și poate e timpul să vedem un al doilea titlu consecutiv al albaștrilor. Cu o campanie echilibrată de transferuri, nu ar trebui să vedem o mare diferență în jocul echipei față de ultimul sezon.
  • Nu în ultimul rând, Sporting stă și ea aproape și va reprezenta iarăși o nucă tare, așa cum a fost în ultimele două sezoane.


TRABZONSPOR, TURCIA, SUPERLIGA, CÂȘTIGĂTOARE

NU - 1.30

PUNCTE CHEIE:

  • Trabzon a reușit o performanță remarcabilă prin câștigarea titlului, fiind una dintre cele mai mari surprize poate chiar din istoria fotbalului turc. Totuși, ulciorul nu merge de multe ori la apă și, la fel ca în cazul lui Leicester în Anglia, e greu de crezut că își pot apăra trofeul.
  • E obligatoriu să menționăm că echipa a arătat slab pe finalul sezonului în timp ce Fener a avut un sprint magnific în a doua parte, iar Besiktas sau Galatasaray cu siguranță nu vor vrea să repete prestațiile deplorabile din ultima stagiune. Dacă în cazul lui Besiktas e greu să găsim cuvinte de laudă, Galata a demonstrat prin prestațiile europene că are un lot valoros deci poate cu siguranță să facă față competiției interne.


LUDOGORETS, BULGARIA, A PFG, CÂȘTIGĂTOARE

DA - 1.50

PUNCTE CHEIE:

  • Ludogorets este în propria sa ligă în Bulgaria, acolo unde a ajuns la 11 titluri consecutive. Dincolo de numărul titlurilor, diferența de puncte a fost una uriașă - 21 de puncte în ultimul sezon, 9 puncte în urmă cu două sezoane (când însă Ludogorets nu a mai forțat deloc în ultimele 5 etape, fiind campioană practic cu 8 etape înainte de finalul sezonului).


SLAVIA P, CEHIA, 1.LIGA, CÂȘTIGĂTOARE

DA - 1.65

PUNCTE CHEIE:

  • După ce în sezonul trecut a pierdut lupta pentru al patrulea titlu consecutiv în fața lui Plzen. Totuși, diferența a fost de un singur punct la finele sezonului, iar Slavia are toate atuurile pentru a reveni la șefia campionatului ceh.
  • Nu trebuie uitat că Slavia a avut probleme și din pricina meciurilor de pe plan european, acolo unde a ajuns în sferturile de finală ale Conference League și s-a descurcat onorabil în fața lui Feyenoord, asta în timp ce Plzen s-a concentrat exclusiv pe campionat.



OLANDA, GRUPA A, CLASARE GRUPE

LOCUL 1 - 1.45

PUNCTE CHEIE:

  • Sorții i-au fost favorabili Olandei care va juca în grupa A alături de Qatar, Ecuador și Senegal.
  • Pentru Qatar, gazda competiției, aceasta reprezintă prima prezență la un turneu final, iar chiar dacă așteptările sunt mari, e puțin probabil că poate spera la mai mult de locul secund în grupă;
  • Ecuadorul s-a calificat de 3 ori la Mondiale, reușind să treacă de grupe o singură dată, și atunci cu mult noroc;
  • Senegalul are două prezențe la activ, una în 2018 (când a terminat pe locul 3 o grupă cu Japonia, Columbia și Polonia) și una în 2002, când a ajuns până în sferturi.
  • Absentă de la ultimul turneu, Olanda a jucat excelent în preliminarii dar mai ales în Liga Națiunilor, arătând o creșetere de formă notabilă și poate chiar emite pretenții la trofeu.


ARGENTINA, GRUPA C, CLASARE GRUPE

LOCUL 1 - 1.42

PUNCTE CHEIE:

  • În grupa C, Argentina nu ar trebui să aibă nici un fel de probleme în a-și asigura prima poziție în compania Poloniei, Mexicului și a Arabiei Saudite.
  • Polonia a prins norocos locul la turneul final și nu este o expertă a competițiilor mari - în Rusia a terminat pe ultimul loc o grupă accesibilă, cu Senegal, Japonia și Columbia, iar la Euro a obținut un singur punct dintr-o grupă cu Spania, Suedia și modesta Slovacia.
  • Arabia Saudită a reprezentat carne de tun la ultimele turnee la care a fost prezentă și e puțin probabil că lucrurile vor sta diferit de această dată.
  • Mexicul își pierde supremația chiar și în zona Americii de Nord, acolo unde Canada și SUA au devenit adversari redutabili, astfel că sunt șanse minime să o vedem cu o formă peste cea a Argentinei;
  • Argentina a arătat fabulos în finala cu Italia, 3-0, dar și la Copa America sau în cursul calificărilor. Capabilă să domine Brazilia, cu o defensivă extrem de bine organizată și un atac letal, Argentina este una din marile pretendente la trofeu și nu are voie să se încurce într-o grupă atât de facilă.


DANEMARCA, GRUPA D, CLASARE GRUPE

LOCUL 1-2 - 1.45

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca este surpriza plăcută a fotbalului din ultimii ani. După ce au fost aproape să ajungă în finală la Euro 2020, danezii conduc autoritar grupa de Nations League din care fac parte Franța (care are doar două puncte), Croația sau Austria;
  • Adversarii din grupă sunt și ei relativ facili: dincolo de Franța, avem Australia și Tunisia. Cu un parcurs extrem de slab la Cupa Africii, învinsă de echipe precum Mali, Gambia sau Burkina Faso, pentru tunisienii depășirea fazei grupelor pare un obiectiv de neatins;
  • Australia a produs surpriza în dauna reprezentativei din Peru pentru a ajunge la Mondial, dar jocul arătat în faza grupelor, când a fost surclasată de Japonia și Arabia Saudită iar doar norocul a făcut să se mențină peste Oman nu o pune într-o lumină favorabilă înaintea meciurilor din decembrie.
  • Campioana en-titre, Franța, nu practică cel mai bun fotbal, așa cum a arătat în Liga Națiunilor unde a strâns doar două puncte după primele 4 meciuri și are șanse tot mai mari să retrogradeze în urna B. Nici la Euro francezii nu și-au demonstrat valoarea, cu un singur succes în cele 4 meciuri jucate. Prin urmare, șansele danezilor de a trece de faza grupelor sunt considerabile, iar nordicii pot visa chiar la primul loc.


MANCHESTER CITY, CÂȘTIGĂTOARE, PREMIER LEAGUE

DA - 1.60

PUNCTE CHEIE:

  • Deși Liverpool a reușit să le dea emoții până în ultimele minute ale sezonului 2021/2022, City rămâne cea mai valoroasă echipă din Anglia. Aproape sigur lupta se va da și anul acesta între ei și cormorani, dar diferența de puncte este de așteptat să fie mai mare, pentru Liverpool fiind greu să mențină ritmul din ultimul an pentru încă o stagiune.
  • Fără pierderi notabile și cu aducerea a super golghetereului Haaland la Manchester, echipa lui Guardiola ar trebui să defileze în competiția internă și să pună chiar și primul trofeu de Liga Campionilor în vitrină.
  • Chiar dacă l-a transferat pe Darwin Nunez de la Benfica, pentru Liverpool plecarea lui Sadio Mane ar putea cântări greu, mai ales până când noul transfer va reuși să se integreze cu adevărat în jocul echipei. Mai mult, chiar dacă Salah a semnat prelungirea contractului, acesta ar putea să nu mai fie la fel de determinat ca în ultimele sezoane, iar jocul său din ultimele etape nu a fost chiar cel dorit de fanii de pe Anfield. În rest, e greu de crezut că o altă echipă poate interveni în lupta la titlu.


JUVENTUS, CÂȘTIGĂTOARE, SERIE A

NU - 1.35

PUNCTE CHEIE:

  • Juventus nu reușește să își revină iar noul sezon nu se anunță deloc mai bun pentru Bătrâna Doamnă - plecările lui Chiellini și Dybala au lăsat în mod clar goluri în echipă. Vlahovic nu oferă încă randamentul sperat de fani, iar noul transfer de la Fiorentina, Federico Chiesa, s-ar putea să nu fie suficient pentru lupta la titlu.
  • Inter l-a repatriat pe Llukaku, astfel că am putea vedea o echipă mai eficientă decât în sezonul trecut, și este principala la titlu.


COTĂ TOTALĂ: 70

BONUS: 25%

CÂȘTIG POTENȚIAL: 1000 LEI (cu o miză de 10 lei)

COD BILET: 994X-M3PRKD (valabil la Superbet)