Meniu

LENS, VICTORIE IMPORTANTĂ CU ANGERS

Angers are o mică șansa de a pune capăt unei serii de cinci meciuri pierdute în Ligue 1, atunci când primește sâmbătă pe Stade Raymond Kopa pe Lens.

Les Scoistes sunt pe ultimul loc în clasament după o înfrângere cu 2-0 la Monaco la sfârșitul lunii octombrie, în timp ce Les Sang et Or sunt pe locul doi în campionat, învingând vineri trecută pe Toulouse cu 3-0, după ce au obținut victorii meritorii și cu Lyon sau Marseille.

ANGERS, O NOUĂ PRESTAȚIE MODESTĂ

În urmă cu o săptămână, o altă prestație șubredă în repriza secundă s-a dovedit a fi cauza înfrângerii, Angers cedând de două ori în fața lui Monaco în ultimele 45 de minute, suferind a noua înfrângere în acest sezon. Aceasta a fost o temă recurentă pentru oamenii lui Gerald Baticle de-a lungul acestei campanii, echipa sa primind 15 goluri în a doua jumătate a meciurilor din prima ligă.

Cele opt puncte acumulate până acum sunt cele mai puține pentru ei în această etapă a unui sezon de primă ligă din 1974-75, când au terminat pe locul 18 și au retrogradat.

A fost o campanie cel puțin nefericită pentru ei, în special acasă, unde au pierdut cinci din cele șase meciuri jucate în acest sezon, după ce au pierdut 10 din cele 17 meciuri care au avut loc pe Stade Raymond Kopa în 2022.

Au suferit o singură înfrângere în patru meciuri împotriva lui Lens în prima ligă, deși acea înfrângere a avut loc pe teren propriu în luna februarie a sezonului trecut (2-1).

Au primit 31 de goluri până acum în această campanie internă, în timp ce au permis și goluri multiple în patru meciuri pe teren propriu.

LENS ÎȘI CONTINUĂ ASCENSIUNEA

Una dintre echipele cu cea mai rapidă creștere din prima ligă franceză a început să dea lovitura în 2022-23, deoarece Lens a câștigat trei meciuri consecutive în campionat, depășindu-și cei trei adversari cu un golaveraj total de 5-0.

Au adunat deja 30 de puncte pe plan intern după 13 confruntări, cel mai mare total al lor în această etapă a unui sezon de primă ligă, în timp ce o victorie vineri ar marca prima serie de patru victorii consecutive în campionat din iulie-august 2001 (patru).

De la începutul lunii septembrie, oamenii lui Franck Haise au încasat doar două goluri, Paris-Saint Germain fiind singura echipă din primele cinci ligi europene care a permis mai puține goluri în această perioadă (unul).

Lens a produs șapte meciuri fără gol primit de la începutul lunii septembrie, în timp ce este singura echipă din primele cinci ligi europene din acest sezon care nu a primit gol în primele 40 de minute ale vreunei întâlniri interne.

2022 a fost un an plin de rezultate pozitive pentru Les Sang et Or, care au adunat un total de 65 de puncte în Ligue 1 în acest an, fiind devansați doar de PSG (75).

Dacă există o zonă în care Haise ar dori să vadă îmbunătățiri în acest moment, aceasta ar putea fi forma lor în fața porții în afara casei, deoarece echipa sa a fost închisă în trei meciuri în deplasare în acest sezon, marcând un gol sau mai puțin în cinci ocazii.

Toate acestea sunt motive suficiente pentru a miza pe victoria oaspeților, pariu pentru care primim și o cotă de 1.75.

PUNCTE CHEIE:

  • Angers vine după 5 înfrângeri consecutive (de fiecare dată a primit și minim două goluri) și are un total de 9 înfrângeri în ultimele 11 etape;
  • Angers a pierdut fără replică toate cele 4 meciuri jucate în acest sezon cu formații de top 8. Aflată pe ultima poziție în clasament, este formația cu cea mai slabă defensivă din campionatul francez;
  • Lens în schimb a câștigat 4 din ultimele 5 partide fără să primească gol, inclusiv cu mult mai puternicele Marseille și Lyon;
  • Lens ocupă în prezent poziția secundă în clasament și are, altăuri de PSG, cea mai bună defensivă din Ligue 1;
  • Lens s-a impus și în cel mai recent duel direct, anul acesta în februarie, tot pe terenul lui Angers.