Meniu

27 Octombrie, la 21:45. City, eliminată de West Ham

West Ham United a obținut a treia victorie consecutivă, când a învins-o pe Tottenham Hotspur cu 1-0, și speră să repete performanța când va întâlni Manchester City în Cupa Ligii. West Ham a obținut trei puncte datorită unui gol al lui Michail Antonio, dar ar trebui să se aștepte la o deplasare dificilă aici. Au păstrat patru meciuri fără goluri în precedentele cinci partide și au primit doar un gol în unul din ultimele zece. Au eliminat-o pe Manchester United în ultima rundă a acestei competiții și vor încerca să facă același lucru împotriva lui City. În timp ce Antonio rămâne cea mai periculoasă amenințare ofensivă a lor, West Ham are o serie de jucători care pot pune probleme lui City în orice moment. West Ham a avut șapte marcatori diferiți în ultimele cinci meciuri. Au fost dominați de Manchester City în trecut, pierzând toate cele 13 meciuri pe care le-au jucat împotriva lor.

Manchester City este, de asemenea, pe val în acest meci. Au câștigat trei meciuri consecutive, cel mai recent dintre ele fiind o victorie cu 4-1 împotriva lui Brighton. Au păstrat doar o singură foaie albă în cinci meciuri, iar în trei din ultimele cinci meciuri au marcat ambele echipe. City a pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri și nu a reușit să înscrie decât în două din ultimele zece meciuri. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre precedentele patru meciuri, iar în calitate de campioni ai Cupei Ligii, au avut cel mai bun parcurs în competiție. Au pierdut doar unul din ultimele 24 de meciuri disputate în competiție.

Două echipe cu un palmares excelent se înfruntă în acest meci din Cupa Ligii. Manchester City a avut un parcurs extraordinar în această competiție, iar profunzimea lor le permite să facă rotații, menținând în același timp forța esențială pentru acest meci. West Ham are un record slab împotriva lui Manchester City, iar din cauza implicării clubului în competițiile continentale, David Moyes ar putea fi tentat să odihnească jucători importanți. Nu au la fel de mulți jucători ca City, dar sunt un grup muncitor. Ambele echipe se află pe un trend fierbinte și ar trebui să ne așteptăm ca ambele echipe să înscrie în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Manchester City nu a reușit să marcheze în două din ultimele 10 meciuri;
  • West Ham United a marcat în nouă din ultimele 10 meciuri;
  • West Ham nu are nicio victorie în 13 meciuri împotriva lui Manchester City;
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale lui Manchester City;
  • Manchester City are o singură înfrângere în 24 de meciuri din Cupa Ligii.