Meniu

Viborg – Fremad Amager

Continuă festivalul de goluri pe terenul liderului din liga secundă daneză?

Fotbalul din Danemarca este unul mai puțin cunoscut pariorilor, dar există mici “comori” inclusiv în ligile inferioare ale acestor campionate. În acest sezon, Viborg este echipa de urmărit în divizia secundă a danezilor, iar partida de vineri contra lui Fremad Amager este una care ne oferă cote interesante inclusiv la capitolul goluri.

Fără înfrângere după șase etape, alb-verzii primesc vizita echipei din cartierul Amager, locul trei în această stagiune. În ciuda apropierii din clasament, meciurile directe din sezoanele recente indică o favorită clară, iar forma actuală a lui Viborg, mai ales în meciurile de acasă, este un argument în plus pentru a lua în calcul serios “cadoul” oferit de bookmakeri.

Viborg “rupe” în prima repriză acasă

Fremad Amager este o echipă care trăiește de mulți ani în anonimatul ligilor inferioare din Danemarca. Fără prezență pe prima scenă din 1994, singura în ultimii 40 de ani de altfel, trupa din Copenhaga nu are anvergura unei candidate la promovare, în ciuda locului 3 ocupat după trei etape.

Viborg, în schimb, este o echipă mai cunoscută a Danemarcei, chiar dacă nu are un palmares consistent la capitolul trofee. În veșnică luptă pentru promovarea pe prima scenă după ce a “căzut” în purgatoriu acum patru sezoane, alb-verzii au pornit ca din pușcă actualul sezon.

În special la jocurile de pe teren propriu, Viborg merge fără greșeală. Mai important de atât pentru pariori este volumul de goluri pe care alb-verzii le înscriu în meciurile de acasă, de multe ori scorurile fluviu găsindu-și fundația în primele reprize.

În ciuda cotei destul de mari pe care bookmakerii au oferit-o, Viborg pare conform cifrelor cu un pas în fața celor de la Amager, iar riscul merită a fi unul demn de luat în calcul.

KEY POINTS:

  • În acest sezon, Fermad are două succese și un eșec în primele trei meciuri afară (golaverajul este de 6-3)
  • Amager a terminat sezonul trecut pe locul 8 din 12 în clasamentul jocurilor disputate în deplasare cu un golaveraj de 14-27
  • În cele patru dueluri directe de pe terenul lui Viborg, Amager nu a marcat niciun gol, iar ultimele trei au reprezentat eșecuri usturătoare (0-5, 0-4 și 0-2)
  • Viborg are trei victorii din trei acasă, reușind să marcheze de fiecare dată minimum trei goluri (golaveraj 10-4)
  • Gazdele sunt neînvinse în acest sezon, cu patru egaluri și două remize, în timp ce Amager are deja două înfrângeri în cele șase partide
  • Viborg a marcat minimum două goluri în prima repriză în fiecare din cele mai recente cinci partide de campionat (a deschis scorul în patru din cele cinci jocuri)