Meniu

Sassuolo – Torino

Poate echipa lui Chiricheș să-și mențină supremația în fața “taurilor”?

Sassuolo este una din surprizele începutului de campionat din Italia, acolo unde a rămas alături de Juventus și AC Milan printre echipele fără eșec în această ediție. Trupa lui Chiricheș are șanse serioase de a continua seria bună pentru că înâlnește un adversar ieșit din formă și pe care nici istoricul nu-l ajută.

În ciuda faptului că îl păstrează pe golgheterul Andrea Belotti de câteva sezoane, trupa din Torino merge din rău în mai rău. Finalul stagiunii precedente a prins-o pe locul 16, la două poziții și cinci puncte de retrogradare, iar lucrurile nu merg în altă direcție nici acum. În acest sezon, e singura care nu a acumulat niciun punct și este alături de Genoa și AC Parma în topul favoritelor pentru retrogradare.

Sassuolo are drept obiectiv cupele europene

De partea cealaltă, Sassuolo are un sezon excelent, cu trei victorii și un egal. Fără prezență în Serie A până în urmă cu opt ani, echipa lui Chiricheș vrea să repete isprava de acum cinci ani, când a reușit să se califice în Europa League de pe locul 6 în campionat.

În acest sezon, Sassuolo a marcat de patru ori în fiecare din ultimele trei partide și chiar dacă a întâlnit echipe mai slab cotate precum Spezia, Bologna sau Crotone, meritul de a fi pe podium nu i-l poate lua nimeni. În plus, odată câștigată încrederea în forțele proprii (sau viceversa, cum e cazul lui Torino), lucrurile pot deveni mai ușoare (sau mai grele)

Tocmai de aceea, la partida de vineri seara mizăm pe Sassuolo, dar și pe faptul că neobositul Belotti poate contribui la adjudecarea unui pariu “ambele marchează”.

KEY POINTS:

  • Torino are trei înfrângeri în acest sezon din tot atâtea meciuri și opt partide consecutive fără succes în Serie A
  • Ultima victorie în deplasările din Serie A ale “taurilor” s-a înregistrat pe 5 ianuarie. De atunci, violeții au mai jucat 11 meciuri și au pierdut nouă din ele (șapte dintre cele 11 au fost GG)
  • Sassuolo are șase meciuri consecutive fără înfrângere în directele de acasă cu Torino
  • Gazdele au bifat pariul GG în fiecare meci din acest sezon și în șase din cele șapte
  • Formația lui Chiricheș e neînvinsă în acest sezon și are o serie de trei victorii la rând (golaveraj 13-6 în acest interval)