Meniu

ROSENBORG – ALANYASPOR

Garantează norvegienii și de data asta GG-ul?

Norvegia va fi joi seara gazdă a unei partide care nu pare să aibă o favorită clară. În asemenea situații de echilibru, pariorii sunt tentați să se îndrepte spre opțiunile care implică golurile marcate, mai ales când una din combatante are reputația celor de la Rosenborg.

Nordicii formează o echipă a cărei defensivă dă multe rateuri, lucru relevat destul de clar și de forma recentă. Pe lângă meciurile din competiția internă, multe dintre ele veritabile festivaluri de goluri, Rosenborg și-a demonstrat apetența pentru meciuri spectacol și în cele două partide din preliminariile Ligii Europa. Chiar dacă a întâlnit adversari modești, precum Breidablik (Islanda) și Ventspils (Letonia), echipa din Țara Fiordurilor a primit gol, dar a dat și mai multe (4-2 acasă cu islandezii și 5-1 în deplasarea pe terenul balticilor).

Alanyaspor este o echipă imprevizibilă din acest punct de vedere. Turcii, care au terminat sezonul trecut pe locul 5 și au pierdut finala Cupei în fața vicecampioanei Trabzonspor, alternează meciurile care fac câștigător pariul “GG - ambele echipe marchează”. Totuși, forța lor ofensivă este una demnă de luat în seamă, iar dacă asociem acest aspect cu defensiva ușor penetrabilă a celor de la Rosenborg, pare că avem un pariu destul de sigur de luat în seamă.


Key points:

  • Opt din ultimele nouă partide disputate de Rosenborg s-au terminat cu ambele echipe punctând pe tabela de marcaj
  • Nouă meciuri din ultimele zece ale norvegienilor s-au terminat cu minimum trei reușite, în timp ce opt dintre acestea au găsit ambele formații pe lista marcatoarelor
  • Rosenborg a marcat în ultimele 11 partide disputate pe teren propriu
  • Alanya a câștigat ambele partide oficiale disputate în acest sezon cu un scor identic: 2-0
  • Turcii au marcat în nouă din ultimele 11 meciuri oficiale pe care le-au disputat