Meniu

30 Octombrie, la 19:30. Tottenham - Manchester United

Tottenham Hotspur va fi ușurată să se întoarcă acasă pentru meciul din Premier League cu Manchester United, din etapa a 10-a a sezonului. Cele două echipe se află la doar un punct diferență în clasamentul campionatului, Spurs fiind pe locul șase, cu 15 puncte, iar United pe locul șapte, cu 14 puncte. Spurs a câștigat ultimul meci, învingând Burnley cu 1-0 în Cupa Ligii, pentru a reveni pe drumul cel bun după două înfrângeri la rând. Aceasta a fost a treia lor victorie în cinci meciuri, toate cele trei victorii fiind obținute la un singur gol. Au nevoie de consistență acum, după un sezon cu suișuri și coborâșuri, în care au pierdut trei din precedentele cinci meciuri de campionat. Spurs au trei victorii și două meciuri fără gol în patru meciuri de campionat pe teren propriu în acest sezon, inclusiv unul împotriva lui Manchester City. În ultimele cinci întâlniri dintre aceste două echipe, ambele echipe au marcat. Spurs a învins United cu 6-1 într-un meci similar în sezonul trecut.

Încrederea lui Manchester United este la cel mai scăzut nivel după înfrângerea cu 5-0 în fața lui Liverpool pe Old Trafford. Acesta va fi un alt meci dificil pentru ei, în timp ce caută să se ispășească împotriva unei echipe care are și ea nevoie disperată de răscumpărare. United a câștigat două din ultimele cinci meciuri, dar principala lor problemă a fost în apărare, unde au primit 11 goluri doar în ultimele trei meciuri. Nu au păstrat o foaie curată în ultimele zece meciuri și au păstrat doar una în tot sezonul, ceea ce explică de ce sunt cea mai slabă echipă defensivă din primele opt, având 15 goluri primite. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare din ultimele cinci meciuri, iar lunga lor serie neînvinsă în deplasare s-a încheiat în cea mai recentă deplasare la Leicester City. Paul Pogba este suspendat pentru acest meci, după ce a primit un cartonaș roșu împotriva lui Liverpool, iar Raphael Varane este în continuare accidentat.

Tottenham Hotspur se află într-o serie fantastică acasă și se va bucura de oportunitatea de a o întâlni pe United în forma sa actuală. Apărarea lui Manchester United a avut scurgeri, iar cu Raphael Varane accidentat și Paul Pogba suspendat, nu există prea multe motive să credem că vor fi mai bine aici. Spurs va căuta să profite de lipsa lor de încredere, așa cum au făcut-o în întâlnirea echivalentă din sezonul trecut. Spurs sunt favoriți să câștige acest meci sau să facă egal.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 5 directe au bifat pariul GG, 4 dintre ele aducând și minim 3 goluri pe tabelă;);
  • United are un singur meci din ultimele 21 în care nu a primit gol. În plus, a încasat 11 în ultimele 3 partide;
  • 8 din ultimele 9 deplasări ale lui United au confirmat pariul GG. 7 dintre cele 8 au bifat și minimul de 3 goluri);
  • Tottenham are un singur meci din ultimele 16 oficiale jucate acasă în care nu a marcat.