Meniu

23 Octombrie, la 14:30. Norwich, spulberată de Chelsea!

Chelsea, prima clasată din Premier League, va juca împotriva lui Norwich, ultima clasată, în etapa a noua a campionatului. Chelsea intră în joc cu un total de 19 puncte, cu 17 mai multe decât Norwich. Blues au cele mai multe victorii în campionat (șase) și cea mai bună apărare (trei goluri primite). Chelsea vine după o victorie cu 4-0 în fața lui Malmo, care a fost un meci considerabil mai ușor decât precedentul meci de campionat al lui Brentford. Totuși, victoria a avut un preț, deoarece Timo Werner și Romelu Lukaku au fost nevoiți să iasă din teren din cauza unor accidentări. Blues, pe de altă parte, ar trebui să aibă suficientă îndemânare în atac pentru a-i înlocui pe cei doi și au un record puternic pe teren propriu pentru a-i ajuta. Ei au câștigat fiecare dintre ultimele trei meciuri de acasă, iar acesta este al doilea din trei la rând. Au câștigat cinci din cele șapte meciuri pe teren propriu din acest sezon. Au pierdut doar o singură dată acasă împotriva lui Manchester City în campionat, celelalte patru întâlniri încheindu-se cu victorii și două meciuri fără gol primit. În cinci dintre cele opt meciuri de campionat ale lui Chelsea, au marcat două sau mai multe goluri.

Norwich a arătat o anumită formă de consistență în ultimele două meciuri, remizând ambele, dar se confruntă cu o sarcină mai dificilă aici. Încă nu au obținut nicio victorie în campionat și se află, pe bună dreptate, în partea de jos a clasamentului. Singura lor victorie din acest sezon a venit în Cupa Ligii și au pierdut șapte din cele zece meciuri. Norwich nu a marcat în ultimele patru meciuri și a înscris doar două goluri în campionat până acum. Teemu Pukki a marcat ambele lor goluri în campionat. Norwich nu a câștigat în 16 meciuri de campionat în deplasare și a câștigat o singură dată în ultimele 26: un triumf cu 2-0 la Everton în noiembrie 2019. În ultimele 15 meciuri cu Chelsea, ei nu au câștigat.

Norwich are o serie proastă care vine în acest meci, iar acest lucru se datorează în mare parte faptului că nu marchează goluri. Ei s-au descurcat bine în apărare uneori, dar s-au luptat în ofensivă. Ei se confruntă cu un adversar formidabil și, având în vedere istoricul lor recent de goluri, acesta va fi un meci dificil pentru Norwich. Chelsea este excelentă în toate domeniile, dar în special în apărare. Blues va continua să atace chiar și fără Lukaku și Werner. Săptămâna trecută au trecut nevătămați de o echipă puternică a lui Brentford, datorită apărării lor bine organizate, și nu ne așteptăm să se clatine aici. Alegeți ca Chelsea să câștige la 0.

PUNCTE CHEIE:

  • Norwich nu a reușit să înscrie în ultimele patru meciuri;
  • Norwich este cea mai slabă marcatoare din campionat până acum;
  • Chelsea are cea mai bună apărare din campionat până acum;
  • Chelsea are trei meciuri fără gol în ultimele cinci meciuri din campionat;
  • Norwich are șapte înfrângeri în 10 meciuri în acest sezon.