Meniu

PONTURILE din 11 Ianuarie - Profitul a venit grație lui Betis, Standard și Sampdoria

Începutul de săptămână oferă pariorilor ofertă acceptabilă, mai ales dacă știm să căutăm în ea. Punepariu.ro a făcut o selecție a meciurilor care merită atenția noastră, iar ponturile alese sunt argumentate corespunzător.

DE LA 21:45 SPEZIA – SAMPDORIA

PONT – Peste 2,5 goluri în meci (3+), COTĂ 1.85 (CÂȘTIGAT)

Fotbalul din Italia a început să fie tot mai generos cu privitorii, iar un campionat care odată era un etalon al organizării defensive a devenit acum o oază a jocului-spectacol. Serie A ne-a oferit până acum, în medie, 3,13 goluri pe meci, iar procentajul meciurilor care au atins cota de trei goluri este de 62%. În acest context, Spezia și Sampdoria, au, poate, cel mai important rol.
Nou-promovata Spezia știe că are nevoie de goluri pentru a supraviețuii în Serie A și a reușit să marcheze în 13 dintre cele 16 jocuri pe care le-a jucat în acest sezon. Din nefericire pentru ea, apărarea îi joacă feste, motiv pentru care victoriile sunt doar în număr de trei: 2-0 la Udinese, 3-0 la Benevento și 2-1 la Napoli. Gazdele ocupă momentan locul 15, la doar două puncte deasupra liniei retrogradării și tocmai din acest motiv trebuie să iasă la joc în meciurile cu echipele accesibile.
Sampdoria
, de asemenea, este o echipă care provoacă meciurile cu goluri. Ca și Spezia, echipa din Genova are cel mai mare procent al jocurilor cu minimum trei goluri din Serie A: 81%. În deplasare, Doria a câștigat la Fiorentina (2-1), Atalanta (3-1) și Verona (2-1), reușind să mai marcheze la Napoli (1-2) și Torino (2-2). Din aceste motive, mergem pe “peste 2,5 goluri” la acest meci.

Motive:

 • 8 din ultimele 9 meciuri ale Speziei s-au terminat cu minimum 3 goluri marcate;
 • Spezia a jucat acasă 8 meciuri în acest campionat și 6 dintre acestea au venit cu minimum 3 goluri;
 • Toate cele 3 amicale jucate în ultimii zece ani au făcut pariul GG3+ câștigător (golaveraj 10-7 pentru Sampdoria);
 • În 6 din cele 8 partide pe care Sampdoria le-a jucat în deplasare în acest sezon al Serie A s-au înscris cel puțin 3 goluri
 • 9 din precedentele 10 jocuri ale oaspeților au bifat pariul “peste 2,5 goluri”.
ADAUGĂ


SAU DESCHIDE UN CONT LA SUPERBET ACCESÂND BANNERUL DE MAI JOS:

 • Fă o depunere de minim 20 de lei;
 • Primești automat un bonus de 50% din valoarea depunerii (Exemplu - depui 400 lei, primești 200 lei cadou din partea Superbet);
 • Bonusul și depunerea pot fi jucate imediat;
 • Ai bonus și la următoarele 2 depuneri (50% la al doilea depozit și 100% la al treilea);
 • În fiecare zi joci gratuit la SuperSpin pentru jackpoturl de 50.000 Lei și săptâmânal la Super Prono pentru premii de 100.000 Lei.
joaca pontul cu bonus de bun venit


DE LA 22:00 HUESCA – BETIS SEVILLA

PONT – Se marchează sub 2,5 goluri (0-2), COTĂ 1.75 (CÂȘTIGAT)

Este deja un fapt cunoscut că La Liga, în particular, și fotbalul spaniol, în general, au devenit în ultimii ani exponente ale fotbalului sărac în goluri. Tiki-taka ce odată era o morișcă aducătoare de goluri a devenit acum doar instrument pentru a temporiza și a neutraliza, practic, tentativele adversarului de a da gol, iar una din echipele care simbolizează cel mai bine acest curent este Huesca.
Nou-promovata a început promițător acest sezon și după șase etape avea doar o înfrângere, 0-2 cu Cadiz. În rest, rezultate precum 1-1 cu Villarreal, 1-1 cu Valencia și, mai ales, 0-0 cu Atletico Madrid dădeau speranțe. Prima victorie a venit însă abia în decembrie, 1-0 cu Alaves, și a rămas singulară, celelalte 9 puncte obținute de Huesca venind grație egalurilor și, cu un total de 12, stă pe ultimul loc momentan.
Echipa din Aragon
se află însă în top la meciurile care se termină cu maximum două goluri înscrise și vrea să o atragă și pe Betis în acest joc. Trupa din Sevilla primește destul de ușor gol, însă doar cu echipele clasate deasupra sa. Din zece meciuri cu acestea, doar Cadiz nu a reușit să înscrie în poarta alb-verzilor, în timp ce în confruntările cu echipe inferioare ei în clasament, Betis a ținut poarta închisă în patru rânduri din șapte încercări.
Va fi greu, astfel, pentru Huesca să înscrie și tocmai pentru că jocul gazdelor este unul tacticizat ne așteptăm să vedem un meci închis, cu puține goluri.

Motive:

 • Ultimele 5 meciuri jucate de Huesca acasă și 7 din ultimele 8 s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
 • 7 din cele 8 jocuri pe care gazdele le-au disputat pe propria arenă s-au încadrat în pariul “sub 2,5 goluri”;
 • Oaspeții nu au marcat în 4 din cele 8 deplasări pe care le-au efectuat în acest sezon;
 • În 6 din cele mai recente 7 jocuri de campionat disputate de Betis s-au înscris maximum două goluri.

ADAUGĂ


SAU DESCHIDE UN CONT LA 888 ACCESÂND ACEST LINK:

 • Fă o depunere de minim 50 lei;
 • Rulează (pariază) depozitul inițial o dată la cote de minim 1.60;
 • După aceea, vei primi un BONUS egal cu valoarea depozitului inițial, dar nu mai mult de 1000 lei (exemplu: dacă faci un prim depozit de 500 lei, trebuie să plasezi pariuri de minim 500 lei la cote 1.60 iar când pariurile vor fi soluționate vei primi bonusul de 500 lei);
 • Suplimentar, primești 25 lei CADOU pe care îi poți juca la Cazino.
joaca pontul cu bonus de bun venit


DE LA 18:00 ALANYASPOR - KASIMPAȘA

PONT – Alanyaspor să câștige (1), COTĂ 1.75 (PIERDUT)

Alanyaspor este una dintre echipele fierbinți ale Turciei și, chiar dacă în ultima lună și jumătate a mai slăbit ritmul, rămâne în continuare o sperietoare pentru echipele mici din Super Lig. În principal, punctele obținute de trupa din regiunea Antalya au fost obținute pe teren propriu, acolo unde inclusiv forțele campionatului s-au înclinat.
În primele nouă etape ale acestui sezon, Alanya a rămas neînvinsă și a strâns 23 de puncte din 27 posibile. Printre învinsele ei s-au numărat și Galatasaray (2-1) sau Sivasspor (2-0), ambele pe propriile lor terenuri, în timp ce în cinci meciuri acasă gazdele au primit un singur gol. În continuare, lucrurile nu au mai mers așa de bine, dar forma bună de pe arena proprie a continuat cu succese în fața campioanei Bașakșehir (3-0) și Beșiktaș (2-1).
Kasimpașa
, în schimb, are probleme serioase și se luptă asiduu pentru evitarea retrogradării. Mai ales în deplasare, oaspeții se descurcă modest și au strâns doar o victorie, 4-3 la Trabzonspor. De atunci au trecut însă patru meciuri, iar punctele obținute sunt la singular, adică unul, 2-2 cu Bașakșehir. În rest înfrângeri cu Beșiktaș (0-3), Malatyaspor (0-2) și Konyaspor (1-2).
Ne așteptăm ca această linie să continue și astăzi, iar Alanyaspor să câștige un nou meci pe propria arenă, nefiind niciun element care să ne indice contrariul.

Motive:

 • Kasimpașa are 3 înfrângeri, toate la zero, și un egal în ultimele 4 jocuri disputate în campionat. Golaverajul în acest interval este de 2-11;
 • Oaspeții au 5 înfrângeri, din care 4 sunt fără gol marcat, și două egaluri în cele 8 jocuri pe care le-au disputat pe teren străin în campionatul actual;
 • Alanyaspor are 4 victorii consecutive în campionat în confruntările directe, perioadă în care golaverajul este de 11-3;
 • Gazdele au câștigat precedentele 3 întâlniri directe disputate pe propriul teren, timp în care golaverajul este de 10-2;
 • 14 meciuri consecutive fără înfrângere are echipa din Alanya din postura de gazdă, 11 fiind victorii. În 8 jocuri nu a primit gol, iar golaverajul în intervalul indicat este 33-7.
ADAUGĂ


SAU DESCHIDE UN CONT LA UNIBET ACCESÂND BANNERUL DE MAI JOS:

 • Fă o depunere de minim 25 de lei;
 • Primești automat un bonus de 100% din valoarea depunerii (Exemplu - depui 200 lei, primești 200 lei cadou din partea Unibet);
 • Primești EXTRA 100 de Rotiri Gratuite la Burning Hot;
 • Bonusul și depunerea pot fi jucate imediat;
 • Îți poți închide pariurile oricând cu 100% cash-out pre-meci.
joaca pontul cu bonus de bun venit


DE LA 21:45 STANDARD LIEGE – WAASLAND-BEVEREN

PONT – Ambele echipe înscriu (GG), COTĂ 1.90 (CÂȘTIGAT)

Standard Liege și-a pierdut total busola de mai bine de două luni și nu doar că este posibil să piardă calificarea într-unul din play-off-urile campionatului belgian, dar e în pericol să ajungă să se bată din răsputeri pentru a evita retrogradarea.
În același timp, Waasland-Beveren este chiar în toiul luptei pentru supraviețuire și a reușit să mai repare în decembrie ce stricase în perioada august-noiembrie. Atunci, după ce în prima etapă a campionatului învinseseră pe Kortrijk (3-1), oaspeții au strâns șase înfrângeri consecutive și 10 meciuri la rând fără succes.
Într-o situație similari se află acum Standard, care are patru înfrângeri consecutive, care au fost precedate de patru remize. Și, în ciuda faptului că are al doilea cel mai slab atac din Belgia (un campionat cu media de 2,99 de goluri pe meci), echipa din Liege reușește să marcheze aproape în fiecare meci, mai ales în ultima perioadă.
Cum și întâlnirile cu Waasland au arătat deseori că se încadrează în aceeași linie a meciurilor spectacol cu care Standard ne-a obișnuit în ultimii ani, ne așteptăm să vedem un nou joc din același aluat.

Motive:

 • 6 din ultimele meciuri ale lui Standard s-au terminat cu pariul “GG” câștigător. În aceeași situație sunt și 10 din precedentele 12;
 • Acasă, echipa din Liege a terminat în zona pariului “GG3+” 5 din precedentele 6 partide;
 • Cele mai recente două și 6 din ultimele 8 confruntări directe au făcut pariul GG3+ câștigător;
 • 8 din cele 10 deplasări pe care Beveren le-a efectuat în acest sezon au găsit ambele echipe printre marcatoare.
joaca pontul cu bonus de bun venit


④.1 PONT – Ambele echipe marchează și se înscriu 3 goluri cel puțin (GG3+), COTĂ 2.25 (CÂȘTIGAT)

Motive:

 • Standard a făcut GG3+ patru din ultimele 5 meciuri din campionat;
 • Jumătate din deplasările celor de la Beveren din acest sezon s-au terminat în zona pariului GG3+;
 • 3 din precedentele 4 jocuri pe care gazdele le-au disputat la Liege s-au terminat GG3+.

Poți plasa acest pariu la Superbet, unde te așteaptă și un bonus de 500 lei!

joaca pontul cu bonus de bun venit


DE LA 19:30 LAMIA – AEK ATENA

PONT – Nu marchează ambele echipe (NGG), COTĂ 1.75 (CÂȘTIGAT)

AEK Atena nu mai are nicio șansă la titlu în acest sezon după ce Olympiakos a pulverizat practic concurența cu cele 41 de puncte obținute din maximul de 45. Echipa din capitala Greciei este în cursa pentru poziția secundă cu echipele din Salonic, PAOK și Aris, dar Panathinaikos revine pe turnantă și s-a apropiat la câteva lungimi.
Campioană în 2018, atunci când a pus mâna pe trofeu în urma unui scandal direct la meciul direct cu PAOK, AEK Atena nu a mai putut replica și în sezoanele următoare performanțele din acel sezon. Galben-negrii au deja două înfrângeri în deplasare în stagiunea actuală (una cu Olympiakos), dar în rest au strâns patru victorii.
Lamia
, în schimb, arată foarte rău și, cu doar 5 puncte după 12 etape pare să fie condamnată la retrogradare. Echipa gazdă de astăzi nu are cum să facă față în prima ligă a Greciei cu un atac care marchează, în medie, un gol la 155 de minute, adică o dată la aproape două jocuri. Tocmai din acest motiv, credem că meciul cu AEK va fi o nouă ocazie pentru Lamia să își arate lipsa de eficiență în fața porții, în acest context nefiind exclusă nici o victorie a atenienilor.

Motive:

 • Lamia a făcut NGG în precedentele 5 jocuri de campionat;
 • În ultimele 6 partide de campionat ale Lamiei de pe propriul teren, doar o singură dată au marcat ambele echipe;
 • Cele mai recente cinci confruntări directe s-au terminat fără ca Lamia să marcheze (4 victorii), iar golaverajul pe acest interval este de 10-0;
 • Ultimele două jocuri ale lui AEK din campionat s-au terminat cu pariul NGG câștigător;
 • 8 din precedentele 11 jocuri ale galben-negrilor s-au finalizat în zona pariului NGG.
ADAUGĂ

SAU DESCHIDE UN CONT LA UNIBET ACCESÂND BANNERUL DE MAI JOS:

 • Fă o depunere de minim 25 de lei;
 • Primești automat un bonus de 100% din valoarea depunerii (Exemplu - depui 200 lei, primești 200 lei cadou din partea Unibet);
 • Primești EXTRA 100 de Rotiri Gratuite la Burning Hot;
 • Bonusul și depunerea pot fi jucate imediat;
 • Îți poți închide pariurile oricând cu 100% cash-out pre-meci.
joaca pontul cu bonus de bun venitDE LA 20:00 PONFERRADINA – GIRONA

PONT – Nu marchează ambele echipe (NGG), COTĂ 1.65 (PIERDUT)

La Liga2 este unul dintre cele mai bune campionate pentru cei care au răbdare și plăcere să parieze contra esenței fotbalului, adică a golului. Divizia secundă spaniolă ne aduce o sumedenie de meciuri în care, de exemplu, ambele echipe nu marchează, procentajul pentru acest gen de partide fiind abia la 38%.
Echipa care și-a adus o contribuție majoră în această direcție este Girona, formație care este pe primul loc într-un clasament dedicat NGG-urilor. Până acum, după 20 de etape, doar patru partide ale oaspeților de azi s-au terminat cu ambele formații printre marcatoare, ultimul tocmai în noiembrie.
Ponferradina
și Girona sunt vecine în clasament, gazdele ocupând poziția a 7-a și adversara de azi fiind un loc mai jos, la un punct în spate. Chiar dacă nu este de calibrul vizitatorilor, jucătorii gazdelor sunt și ei performeri la capitolul NGG, lucru care ne așteptăm să se repete și diseară.

Motive:

 • 4 din ultimele 5 jocuri pe care Ponferradina le-a disputat s-au terminat cu maximum o echipă printre favorite;
 • În privința jocurilor de pe teren propriu, gazdele au făcut egal în 6 din ultimele 9;
 • 8 din cele 10 deplasări ale oaspeților au încununat cu succes pariurile NGG puse;
 • Precedentele opt meciuri pe care Girona le-a disputat au bifat fără probleme pariul NGG;
 • În 5 din cele mai recente 6 confruntări directe nu s-a câștigat pariul GG.
ADAUGĂ

SAU DESCHIDE UN CONT LA 888 ACCESÂND ACEST LINK:

 • Fă o depunere de minim 50 lei;
 • Rulează (pariază) depozitul inițial o dată la cote de minim 1.60;
 • După aceea, vei primi un BONUS egal cu valoarea depozitului inițial, dar nu mai mult de 1000 lei (exemplu: dacă faci un prim depozit de 500 lei, trebuie să plasezi pariuri de minim 500 lei la cote 1.60 iar când pariurile vor fi soluționate vei primi bonusul de 500 lei);
 • Suplimentar, primești 25 lei CADOU pe care îi poți juca la Cazino.
joaca pontul cu bonus de bun venit