Meniu

PONTURILE din 24 Februarie. Feyenoord, Den Haag și Larissa ne consolează.

Capetele de afiș ale zilei de miercuri sunt, în mod evident, cele două jocuri din Liga Campionilor, dar astăzi avem și alte partide interesante. FC Barcelona are de jucat restanța cu Elche, iar Slovenia, Cehia, Olanda, Franța, Elveția și Anglia ne oferă încă 10 meciuri care merită atenția noastră.

ATENȚIE: Dacă vrei să afli mai multe despre meciurile în cauză, inclusiv STATISTICI și PUNCTELE CHEIE, apasă pe partida care te interesează în lista de mai jos.

PONTURILE ZILEI

Atalanta - Real Madrid 0-1 (0-0) - vezi analiza
1
– COTĂ 2.35
📈(PIERDUT)

M'gladbach - Man. City 0-2 (0-1) - vezi analiza
GG
– COTĂ
1.85 📈(PIERDUT)

Tabor Sezana - Maribor 0-4 (0-1)
1X
– COTĂ
1.81 📈(PIERDUT)

Jablonec - Slovako 0-3 (0-1)
GG
– COTĂ
1.80 📈(PIERDUT)

Olimpija Lj. - Domzale 0-0
1
– COTĂ
2.00 📈(PIERDUT)

AEL Larrisa - Lamia 0-1 (0-1)
NGG
– COTĂ
1.85 📈(CÂȘTIGAT)

Willem II - Den Haag 1-1 (0-0)
X2
– COTĂ
2.05 📈(CÂȘTIGAT)

Vaduz - Luzern 1-1 (0-1)
3+
– COTĂ
1.77 📈(PIERDUT)

Groningen - Feyenoord 0-0 - vezi analiza
0-2
– COTĂ 2.00 📈(CÂȘTIGAT)

Barcelona - Elche 3-0 (0-0) - vezi analiza
GG
– COTĂ
2.05 📈(PIERDUT)

Nimes - Lorient 1-0 (0-0)
GG
– COTĂ
1.75 📈(PIERDUT)

St. Mirren - Motherwell 0-0
GG
– COTĂ
2.00 📈(PIERDUT)

Blackburn - Watford 2-3 (1-2)
0-2
– COTĂ
1.75 📈(PIERDUT)

_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.