Meniu

PONTURILE din 25 Ianuarie. Al Hilal, Tottenham și Brescia au dat-o în bară.

Duminică avem o sumedenie de meciuri interesante, dar cel mai important e, cu siguranță, Manchester United - Liverpool. În afara meciurilor din Cupa Angliei, astăzi vom fi atenți și la Ligue 1, Serie A, Liga 1 sau La Liga.

PONTURILE ZILEI

🇷🇴Hermannstadt – CFR Cluj 1-3 (1-1)
0-2 COTĂ 1.90 (PIERDUT)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Wycombe – Tottenham 1-4 (1-1)
VSO COTĂ 2.41 (PIERDUT)

🇪🇸 Bilbao – Getafe 5-1 (1-1)
0-2 COTĂ 1.43 (PIERDUT)

🇪🇸 Cartagena – Mirandes 0-2 (0-2)
3+ COTĂ 2.60 (PIERDUT)

🇮🇹 Brescia – Monza 0-1 (0-0)
3+ COTĂ 1.93 (PIERDUT)

🇵🇹 Belenenses – Tondela 2-0 (2-0)
0-2 COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

🇸🇦 Al Faysaly – Al Hilal 1-1 (0-1)
3+ COTĂ 1.75 (PIERDUT)

🇸🇦 Al Wehda – Al Shabab 2-4 (2-1)
2 COTĂ 2.35 (CÂȘTIGAT)

ANALIZĂ


Hermannstadt – CFR Cluj (20:30)

Sub 2,5 goluri (0-2) COTĂ 1.90

CFR Cluj s-a consacrat în ultimele trei sezoane, în care a și câștigat titlul, drept cea mai bună apărare a campionatului, pe fundamentul unei defensive de fier venind și rezultatele remarcabile ale ardelenilor. Indiferent că au jucat cu o echipă mai importantă a Ligii 1 sau că a întâlnit vreo codașă, echipa vișinie nu a furnizat scoruri fluviu și a preferat să joace un fotbal economicos.

În actualul sezon, clujenii sunt depășiți totuși de Chindia în privința numărului de meciuri în care rezutatul final nu a adus mai mult de două goluri. Dacă târgoviștenii au produs 78% de astfel de meciuri, campioana se poate lăuda doar cu un procentaj de 76%. În sezoanele trecute, CFR a avut următoarele procentraje în privința meciurilor "sub 2,5 goluri", în ordinea descrescătoare a anilor: 53%, 64%, 78%.

Și Hermannstadt este o echipă care pare să fie mai degrabă fana jocurilor cu puține goluri, pentru că nici ea nu a atins un procentaj de măcar 50% în privința meciurilor de "peste". Înaintea acestei partide, echipa din Sibiu avea 41% de astfel de jocuri, în timp ce în sezoanele trecute procentajul a fost oscilant: 50% în ediția precedentă de campionat și 25% cu un an înainte, adică un meci din 4 venea cu trei goluri.

Partida pare să fie una din lungul resitru al celor în care CFR Cluj va controla tot: pase, ritm de joc și așa mai departe. Ne așteptăm astfel ca echipa lui Edi Iordănescu să nu riște foarte mult.

Puncte cheie:

 • În 3 din ultimele 4 meciuri jucate de sibieni s-au marcat maximum două goluri;
 • Hermannstadt a înscris un singur gol în precedentele 4 partide (golaveraj 1-5 în acest interval);
 • Gazdele au bifat de 5 ori câștigător pariul “sub 2,5 goluri” în ultimele 6 partide pe care le-au disputat pe propriul teren;
 • Nu s-a depășit niciodată bariera celor 2,5 goluri marcate în meci în precedentele două confruntări directe jucate la Sibiu;
 • 8 din cele mai recente 9 jocuri pe care clujenii le-au disputat în competițiile interne s-au încadrat în pariul “sub 2,5 goluri”
 • Ultimele 8 deplasări din România ale campioanei CFR Cluj s-au terminat cu maximum două goluri înscrise pe tabelă.


Wycombe – Tottenham 21:45
Tottenham câștigă fără să primească gol (VSO)
COTĂ 2.41

Jose Mourinho este recunoscut pentru stilul rapace al echipelor sale, de multe ori creațiile portughezului preferând să sacrifice estetica de dragul rezultatului. Tottenham nu s-a transformat chiar atât de tare sub comanda sa, însă rezultatele care au venit într-un ritm superior celui de anul trecut au drept fundament un joc mult mai exact în apărare și un stil mai puțin avântat în atac.

Mai ales la mijlocul acestui tur, când a părut să traverseze cea mai bună perioadă a ei, Spurs nu le-a dat adversarilor prea multe șanse, lucru văzut cel mai bine în victoria cu Manchester City (2-0), când trupa lui Guardiola a avut mingea, dar nu și ocaziile. E drept că de atunci Tottenham a avut și câteva meciuri proaste, însă de data aceasta, în Cupa Angliei, Wycombe nu pare să fie un adversar pe măsura sa.

După un început dezastruos de sezon în Championship, gazdele au început să mai și marcheze din când în când, dar nivelul de provocare pe care Spurs în prezintă este mult superior. Tocmai de aceea credem că Wycombe nu va avea șanse prea multe în fața apărării londoneze și ne așteptăm ca oaspeții să reușească să facă un nou joc exemplar din punct de vedere defensiv.

Puncte cheie:

 • Tottenham a câștigat 3 din precedentele 5 meciuri fără să primească gol (golaveraj 14-2 în această perioadă);
 • Spurs a marcat 17 goluri în cele mai recente 7 jocuri pe care le-a disputat în deplasare;
 • 9 victorii la zero a obținut echipa lui Mourinho în sezonul în curs;
 • Wycombe a primit 9 goluri în ultimele 6 meciuri jucate acasă;
 • Wycombe nu a marcat în 11 din cele 25 de jocuri pe care le-a disputat până acum în acest sezon și a încasat gol în 22.


Bilbao – Getafe (22:00)
Sub 2,5 goluri (0-2)
COTĂ 1.43

Athletic a arătat în ultimele meciuri că știe să și atace, acest lucru fiind imperativ în fața unor forțe precum Real Madrid sau FC Barcelona atunci când vrei să emiți pretenții la un rezultat. Băieții din Bilbao și-au conturat însă un stil mai economicos în ultimii iar, iar golurile nu sunt mereu ingredientele principale ale multor jocuri pe care bascii le dispută.

În actualul sezon al La Liga, Athletic a terminat doar 3 meciuri cu mai mult de 2,5 goluri marcate, două cu echipele din Sevilla (2-1 cu FC și 4-0 cu Betis), iar celălalt cu Barcelona (2-3). În rest, celelalte 6 meciuri s-au terminat în zona pariului “0-2 goluri” și interesant este că absolut toate acestea au găsit la final doar o singură echipă printre marcatoare. Trei dintre ele au fost câștigate de Bilbao (1-0 cu Elche și 2-0 cu Huesca și Levante), în timp ce trei au reprezentat înfrângeri: 0-1 cu Sociedad și Cadiz și 0-2 cu Celta.

Când vine vorba de zona “sub 2,5 goluri”, Getafe este una dintre echipele de bază ale Spaniei. În acest sezon, formația de la sud de Madrid este abia pe locul 3 în clasamentul meciurilor cu maximum două goluri pe tabelă, cu 12 din 18, fiind întrecută în mod surprinzător de Huesca și Sevilla. Sezoanele trecute, Getafe a avut un procentaj de 66%, respectiv 63% și 63% de meciuri în care s-au înscris doar două goluri, în timp ce Bilbao a stat puțin mai bine: 68%, 63% și 66%.

În acest context, pare că avem destule ingrediente care să ne conducă în direcția pariului “sub 2,5 goluri”, care, deși are o cotă destul de mică în cazul de față, considerăm că este una destul de sigură.

Puncte cheie:

 • 4 din ultimele 5 meciuri de campionat ale bascilor s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă (golaveraj 6-6 în această perioadă);
 • Bilbao a bifat câștigător pariul “sub 2,5 goluri” în 4 din precedentele 5 meciuri pe care le-a disputat pe propriul teren în La Liga, cele în cauză fiind și NGG;
 • Precedentele 5 confruntări directe s-au încadrat în pariul “sub 2,5 goluri”. Golaverajul în această perioadă e 6-3 pentru Getafe;
 • Athletic nu a marcat în două din precedentele 3 întâlniri directe de la Bilbao, toate 3 fiind în zona “sub 2,5 goluri”;
 • 6 din cele mai recente 7 meciuri ale lui Getafe s-au sfârșit cu maximum două goluri pe tabelă.


Mirandes


Cartagena – Mirandes (22:00)
Peste 2,5 goluri (3+)
COTĂ 2.60

Cartagena este echipa care produce cele mai multe goluri din întreaga Segunda Division. Cunoscută în mod tradițional ca o ligă care produce meciuri din zona NGG sau 'sub 2,5 goluri', liga secundă a spaniolilor are și trupe precum cea din sud-estul Peninsulei Iberice.

În acest sezon, meciurile Cartagenei au venit cu o medie de 2,57 goluri, cu 0,3 goluri mai mult decât Las Palmas, următoarea clasată în această privință. În condițiile în care există 4 echipe al căror procentaj e sub 20% și alte 6 care se află în zona 20%-30%, faptul că gazdele de luni au cel mai mare procentaj al jocurilor cu minimum 3 goluri este o realizare uriașă. Procentajul meciurile de 'peste 2,5 goluri' în care Cartagena a fost implicată în actualul sezon al Segunda este remarcabil: 62%! De altfel, este singura echipă care a depășit bariera celor 50%.

Din aceste motive, chiar dacă Mirandes nu este tocmai în aceeași linie, ne așteptăm ca preferințele celor de la Cartajena pentru fotbalul ofensiv să primeze și astfel să prindem această cotă excelentă pentru pronosticul '3+'.

Puncte cheie:

 • 6 din ultimele 7 meciuri ale gazdelor s-au terminat cu pariul “peste 2,5 goluri” câștigător. Celălalt este un GG simplu (1-1);
 • Precedentele 4 și 6 din cele mai recente 7 jocuri pe care Cartagena le-a disputat pe propriul teren au venit cu minimum două goluri pe tabelă;
 • Celelalte două confruntări directe s-au terminat în zona pariului GG3+ și au avut o medie de 4 goluri pe meci;
 • Mirandes a primit 7 goluri în precedentele 4 jocuri și are un total de 31 de goluri încasate în cele 21 de meciuri din acest campionat.
Monza_Boateng

Brescia – Monza (22:00)
Peste 2,5 goluri (3+)
COTĂ 1.93

Brescia este echipa cu cel mai spectaculos joc din Serie B și, chiar dacă în acest moment zace pe locul 13 după retrogradarea din prima ligă, îi încântă pe privitori cu meciurile ei. Cu un procentaj de 72% al meciurile care se încadrează în zona “peste 2,5 goluri”, “rândunelele” sunt la 9 procente în fața lui Lecce și la 11 înaintea echipei din Pisa.

În privința jocurilor de acasă, fosta formație a lui Hagi sau Mircea Lucescu stă și mai bine, cu 89% din meciuri care au atins borna celor 3 goluri marcate. E adevărat, Monza nu este cel mai bun partener de dans în această privință, dar formația patronată de Silvio Berlusconi este pe locul 5 și vrea promovarea. Pentru asta va fi nevoie de multă muncă și de goluri, mai ales într-un meci cu Brescia.

Puncte cheie:

 • Ultimele 10 meciuri pe care Brescia le-a disputat acasă s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabelă, 6 din ultimele 7 fiind GG3+;
 • 16 din ultimele 20 de jocuri ale gazdelor s-au încadrat în pariul “peste 2,5 goluri”;
 • Cea mai recentă confruntare directă, un amical din 2018, s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Brescia;
 • Două din precedentele 3 jocuri pe care Monza le-a disputat au venit cu minimum 3 goluri la pachet.
Tondela


Belenenses – Tondela (16:30)
Sub 2,5 goluri (0-2)
COTĂ 1.57

Belenenses este echipa care produce cele mai puține goluri din Portugalia indiferent din ce perspectivă ai privi problema. Echipa din Lisabona a marcat cel mai puțin până în acest punct la campionatului (6 goluri în 14 etape), are cea mică medie a golurilor pe meci (1.29) și are cele mai puține meciuri în care s-a marcat peste borna de 2,5, anume 21%.

Scorul preferat al celor de la Belenenses este, așa cum vă așteptați, 0-0, linie care s-a repetat de cinci ori pe parcursul acestui sezon. Doar patru din cele 14 meciuri au fost GG, iar gazdele nu au mai câștigat de pe 6 decembrie, când o băteau pe Braga (2-1) și obțineau a doua victorie a sezonului. De atunci au mai marcat doar o dată în 5 meciuri (1-2 cu liderul Sporting).

Tondela este următoarele oaspete al celor de la Belenenses, iar profilul ei confirmă orientarea noastră spre pariul “0-2 goluri”. Are un procentaj de doar 36% în privința meciurilor “peste” și în confruntările recente cu adversara de luni s-a întâmplat ca aproape de fiecare dată să nu se depășească borna de 2,5 goluri.

Sunt argumente destule pentru a ne orienta spre pariul cu limită de goluri, mai ales că avem o cotă destul de bună pentru cât de probabil pare.

Puncte cheie:

 • Belenenses nu a marcat în precedentele 3 partide de campionat, golaverajul cărora este 0-3;
 • 7 din ultimele 11 jocuri pe care gazdele le-au disputat pe teren propriu s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
 • 4 din ultimele 5 meciuri ale Tondelei s-au terminat cu pariul “sub 2,5 goluri” câștigător;
 • 3 din ultimele 4 confruntări directe desfășurate la Lisabona s-au terminat în zona pariului “sub 2,5 goluri”;
 • În 7 din cele mai recente 8 confruntări directe s-au marcat între 0 și 2 goluri. În această perioadă, golaverajul este 6-5, deci o medie de 1,4 pe meci.
Al-Hilal

Al Faysaly – Al Hilal (17:15)
Peste 2,5 goluri (3+)
COTĂ 1.75

Campionatul Arabiei Saudite este unul destul de ofensiv și care aduce o sumedenie de goluri la majoritatea meciurilor. E drept, există și excepții, dar regula ne poate ajuta să câștigăm și bani de pe urma apetenței saudiților pentru gol.

Una din aceste echipe este și Al Faysaly, cea care în acest sezon a produs acasă 3,17 goluri pe meci, în medie, iar procentajul jocurilor de “peste 2,5 goluri” este 67%. Gazdele de luni primesc vizita liderului și campioanei Al Hilal. Echipa lui Răzvan Lucescu este în mod clar favorită, dar așa cum e și normal, toate adversarele vor să marcheze împotriva ei, așa cum va fi și cazul celor de la Faysaly. Gazdele au arătat că pot să o facă și din acest motiv ne așteptăm să vedem scântei, deci goluri.

Puncte cheie:

 • 4 din ultimele 6 meciuri ale celor de la Al Faysaly s-au terminat cu minimum 3 goluri marcate;
 • Precedentele 3 și 6 din ultimele 8 jocuri ale lui Faysaly de acasă au intrat în zona pariului “peste 2,5 goluri”, celelalte două fiind două remize de 1-1;
 • Două din ultimele 3 deplasări ale lui Al Hilal s-au terminat cu minimum trei goluri pe tabelă.
 • 4 din cele mai recente 5 confruntări directe s-au sfârșit cu multe goluri, adică minimum trei;
 • Ultimele patru directe de pe terenul lui Faysaly s-au terminat la egalitate și GG. Cele mai recente două au fost 2-2, iar cele de dinainte 1-1.


Al Wehda – Al Shabab (17:45)
Oaspeții câștigă (2)
COTĂ 2.35

Al Shabab este una dintre echipele respectate din Arabia Saudită fiind, după grupul de elită format din Al Hilal, Al Nassr și Al Ittihad, cea mai titrată echipă de la Riad. Fosta trupă a lui Marius Șumudică se deplasează în această etapă la Mecca, acolo unde o așteaptă modesta Al Wehda și, chiar dacă nu este vorba de o formalitate, ne așteptăm la o victorie a oaspeților.

Principalul argument pentru acest pronostic este legat de meciurile directe, acolo unde Al Shabab este în frunte, cu cinci victorii consecutive la activ și o serie excelentă chiar și în meciurile de la Mecca. În acest sezon, oaspeții sunt momentan pe locul 3, în timp ce Al Wahda se află în a doua jumătate a clasamentului, pe poziția a 9-a.

În campionat, Al Shabab are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, din care trei sunt victorii, golaverajul în această perioadă fiind de 9-3. Wahda, în schimb, a avut o perioadă mai bună în luna decembrie, însă în ultima vreme lucrurile s-au schimbat, iar echipa antrenată de Jose Daniel Carreno nu traversează deloc o formă pozitivă.

Sperăm, astfel, ca Al Shabab să poată profita de impasul în care adversara de luni se află și astfel să obțină o victorie care ne-ar putea aduce o cotă interesantă.

Puncte cheie:

 • Al Shabab a câștigat precedentele 5 confruntări directe, perioadă în care golaverajul este de 9-1;
 • 5 din ultimele 6 confruntări directe desfășurate la Mecca au fost câștigate de oaspeți. În intervalul indicat, golaverajul este 14-6.
 • Al Shabab are două victorii (la zero) și un egal în cele mai recente 3 meciuri pe care le-a disputat;
 • Al Wehda nu a câștigat niciuna din precedentele partide disputate, din care două au fost terminate fără să fi marcat gol.


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selecția/biletul vostru.