Meniu

PONTURILE din 12 Aprilie. Începem săptpămâna cu jumătate din selecții câștigate.

Spre deosebire de majoritatea zilelor de luni, astăzi avem o selecție destul de variată de meciuri din care să alegem. Bundesliga propune un duel al echipelor cu pretenții aflate în suferință, Hoffenheim și Leverkusen, în timp ce Liga 1 trage cortina peste sezonul regulat cu dueluri din subsol, dar în care sunt orgolii mari.

ATENȚIE: Dacă vrei să afli mai multe despre meciurile în cauză, inclusiv STATISTICI și PUNCTELE CHEIE, apasă pe pontul partidei care te interesează în lista de mai jos.

PONTURILE ZILEI

Hoffenheim - B. Leverkusen 0-0
3+
– COTĂ 1.62
📈 (PIERDUT)

Viitorul - Gaz Metan 0-2 (0-2)
X2
– COTĂ 1.80
📈(CÂȘTIGAT)

Poli Iași - Hermannstadt 1-0 (1-0)
1X
– COTĂ 1.65
📈 (CÂȘTIGAT)

Brighton - Everton 0-0
X2
– COTĂ 1.65
📈 (CÂȘTIGAT)

Kasimpasa - Yeni Malatyaspor 0-0
GG
– COTĂ 1.70
📈 (PIERDUT)

CSKA Moscova - Rotor 2-0 (0-0)
NGG
– COTĂ 1.70
📈 (CÂȘTIGAT)

PAS Giannina - Lamia 1-1 (1-0)
NGG
– COTĂ 1.70
📈 (PIERDUT)

Alcorcon - Castellon 2-1 (1-1)
X2
– COTĂ 1.70
📈 (PIERDUT)

Guingamp - Toulouse 1-1 (1-1)
TG0-2
– COTĂ 1.82
📈 (CÂȘTIGAT)

Beroe - Etar 1-2 (0-1)
NGG
– COTĂ 1.65
📈 (PIERDUT)

_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.