Meniu

PONTURILE din 18 Februarie. Fericiți cu Olympiakos, Steaua Roșie și Slavia.

Sezonul de primăvară din Europa League debutează astăzi, iar cele 16 meciuri programate se anunță deosebit de interesante. Punepariu.ro a ales 8 ponturi dintre acestea, iar majoritatea se îndreaptă împotriva favoritelor, care vor avea viață grea în deplasările pe care le efectuează. Pe lângă partidele lui Manchester United, AC Milan, Leicester sau PSV, mai avem și câte un meci din Arabia Saudită și Liga a 2-a din România.

PONTURILE ZILEI

Al Tawon - Al Ittihad 1-2 (1-0)
GG
– COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

ASU Poli - Gloria Buzău 2-0 (0-0)
X2
– COTĂ 1.69 (PIERDUT)

Sociedad - Man. United 0-4 (0-1)
PsF X
– COTĂ 1.82 (PIERDUT)

Steaua Roșie - AC Milan 2-2 (0-1)
1X
– COTĂ 1.87 (CÂȘTIGAT)

Slavia Praga - Leicester 0-0
1X
– COTĂ 1.74 (CÂȘTIGAT)

Dynamo K. - FC Brugge 1-1 (0-0)
3+
– COTĂ 1.93 (PIERDUT)

Young Boys - Leverkusen 4-3 (3-0)
3+
– COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

Olympiakos - PSV 4-2 (3-2)
1
– COTĂ 2.10 (CÂȘTIGAT)

RB Salzburg - Villarreal 0-2 (0-1)
3+
– COTĂ 1.67 (PIERDUT)

Molde - Hoffenheim 3-3 (1-3)
3+
– COTĂ 1.62 (CÂȘTIGAT)

Maccabi Tel Aviv - Shakhtar 0-2 (0-1)
1X
– COTĂ 1.98 (PIERDUT)

_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante și puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.