Meniu

PONTURILE din 1 Aprilie. Din 6 meciuri doar 2 câștigătoare.

Echipele de club revin iar la putere odată cu începutul lunii aprilie, dar joi este o zi mai liniștită. Play-off-ul Ligii a 2-a din România începe cu un meci tare, La Liga2 a Spaniei ne oferă și ea trei meciuri, iar Australia completează țintarul zilei. Mai jos ai lista completă a selecțiilor!

ATENȚIE: Dacă vrei să afli mai multe despre meciurile în cauză, inclusiv STATISTICI și PUNCTELE CHEIE, apasă pe pontul partidei care te interesează în lista de mai jos.

PONTURILE ZILEI

Wetern Utd. - Melbourne City 2-1 (0-1)
2
– COTĂ 1.65
📈 (PIERDUT)

Central Coast - Adelaide Utd. 2-1 (0-)
X2
– COTĂ 1.74
📈 (PIERDUT)

Espanyol- Fuenlabrada 4-0 (3-0)
X2
– COTĂ 2.30
📈 (PIERDUT)
* Cartonaș roșu pentru Fuenlabrada și penalty pentru Espanyol în min. 17

Mioveni - FC U Craiova 0-0
1X
– COTĂ 1.50
📈 (CÂȘTIGAT)

Las Palmas - Lugo 6-1 (3-1)
GG
– COTĂ 2.20
📈 (CÂȘTIGAT)

Zaragoza - Cartagena 0-0
1
– COTĂ 2.10
📈 (PIERDUT)
_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.