Meniu

PONTURILE dein 24 Ianuarie – O zi neinspirată!

Duminică avem o sumedenie de meciuri interesante, dar cel mai important e, cu siguranță, Manchester United - Liverpool. În afara meciurilor din Cupa Angliei, astăzi vom fi atenți și la Ligue 1, Serie A, Liga 1 sau La Liga.

PONTURILE ZILEI

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Chelsea – Luton 3-1 (2-1)
NGG
– COTĂ 1.72 (PIERDUT)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Fulham – Burnley 0-3 (0-1)
0-2 – COTĂ 1.67 (PIERDUT)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Man. United – Liverpool 3-2 (1-1)
1X
– COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

🇷🇴FC Botoșani - Dinamo 4-0 (3-0)
0-2 – COTĂ 1.75 (PIERDUT)

🇪🇸Osasuna - Granada 3-1 (2-0)
0-2 – COTĂ 1.57 (PIERDUT)
NGG – COTĂ 1.80 (PIERDUT)

🇮🇹Verona - Napoli 3-1 (1-1)
2
– COTĂ 1.70 (PIERDUT)

🇫🇷 Metz – Nantes 2-0 (1-0)
0-2
– COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)

🇫🇷 Rennes – Lille 0-1 (0-1)
GG
– COTĂ 2.05 (PIERDUT)

🇧🇪 Waregem – Beerschot 0-3 (0-0)
GG3+
– COTĂ 1.80 (PIERDUT)

🇬🇷 Giannina – Volos 0-1 (0-1)
GG
– COTĂ 2.10 (PIERDUT)

🇬🇷 PAOK – AEK Atena 2-2 (1-1)
0-2
– COTĂ 1.67 (PIERDUT)

ANALIZĂ


Chelsea – Luton (14:00)

Nu marchează ambele echipe (NGG)
COTĂ 1.72


Chelsea traversează un moment de cumpănă, iar inconstanța afișată în rezultate de echipa lui Frank Lampard este aproape să-l coste postul pe fostul mare mijlocaș englez. Londonezii sunt abia pe locul 9 în Premier League, iar lupta pentru titlu pare deja compromisă după o vară în care s-au investit 250 de milioane de lire în transferuri.

Singura șansă ca Chelsea să mai salveze cumva traseul intern este Cupa Angliei, acolo unde au ajuns în finală ediția trecută, după ce anterior au eliminat-o inclusiv pe Liverpool. Albaștrii au duminică o misiune ușoară în fața celor de la Luton, care se află pe locul 13 în Championship și au probleme majore în deplasările la echipele din jumătatea superioară. De altfel, echipa din orașul de la marginea Londrei are 5 înfrângeri în cele 6 meciuri disputate pe terenurile echipelor din Top 7 în acest sezon.

Cum în 11 din cele 25 de meciuri jucate în acest sezon de Championship nici nu a marcat, inclusiv în 4 din cele 5 înfrângeri pomenite mai devreme, e destul de ușor să ne gândim că nu o va face nici contra lui Chelsea. Tocmai de aceea, o victorie a londonezilor în care vor ține poarta închisă este și pronosticul nostru pentru azi.

Puncte cheie:

 • Cel mult o echipă a marcat în 9 din ultimele 11 meciuri ale lui Luton;
 • Pariul “NGG” a ieșit câștigător în 16 din ultimele 18 deplasări ale lui Luton
 • Oaspeții au marcat doar două goluri în ultimele 7 deplasări;
 • 11 din precedentele 17 jocuri pe care Chelsea le-a disputat acasă s-au terminat cu maximum o echipă printre marcatoare;
 • Cel mult o echipă a marcat în ultimele 3 meciuri ale lui Chelsea.

Fulham – Burnley (16:30)
Sub 2,5 goluri (0-2)
COTĂ 1.67

Două dintre cele patru candidate la retrogradare din Premier League au ajuns să își dispute locul în turul 5 al Cupei Angliei. Burnley este campioana meciurilor din zona "sub 2,5 goluri" din campionat, cu 72% din meciuri încadrându-se, în timp ce Fulham nu este nici ea departe (61%).

Puncte cheie:

 • 8 din ultimele 9 jocuri disputate de Fulham s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
 • Fulham a marcat un singur gol în precedentele 4 jocuri pe care le-a jucat acasă (golaveraj 1-3 în această perioadă);
 • Ultimele 5 și 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Burnley s-au terminat în intervalul 0-2 goluri;
 • 9 din precedentele 10 partide pe care oaspeții le-au disputat au bifat câștigător pariul “sub 2,5 goluri”.

Man. United – Liverpool (19:30)
Gazdele nu pierd (1X)
COTĂ 1.50

Liverpool trece prin cea mai proastă perioadă din ultimii 5 ani, adică de când Jurgen Klopp a preluat conducerea tehnică a echipei. Campioana Angliei nu a marcat în ultimele 4 meciuri din Premier League și tocmai a pierdut primul meci acasă după multă vreme în fața modestei Burnley (0-1).

Manchester United, în schimb, traversează cea mai bună perioadă din acest sezon și, în afară de eliminarea din Liga Campionilor, lucrurile merg excelent pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer. “Diavolii” sunt pe primul loc în Premier League, iar în afară de Manchester City nimeni nu pare să le stea în cale în acest moment. United nu a mai primit gol în meciurile de pe Old Trafford din Cupa Angliei de 8 meciuri, iar în fața lui Liverpool are 7 partide consecutive jucate pe arena proprie în care n-au simțit gustul înfrângerii.

În acest context, este greu să pariezi contra gazdelor, mai ales că în favoarea lui Liverpool nu este decât argumentul unui lot extrem de bun, care oricând poate avea o răbufnire de orgoliu. Totuși, acea zi nu pare chiar atât de aproape, dacă judecăm după prestațiile recente.

Puncte cheie:

 • United are 7 meciuri oficiale consecutive în care nu a pierdut contra lui Liverpool pe propriul teren (golaveraj 11-5);
 • “Diavolii” au câștigat fără gol primit ultimele 7 meciuri pe care le-au disputat pe propriul teren în Cupa Angliei!
 • În ultimele 6 meciuri pe care le-au jucat pe propriul teren, gazdele au 4 victorii, un egal și o înfrângere. Manchester City a fost singura care a reușit să nu piardă în acest interval;
 • Trupa lui Solskjaer are 12 victorii, 3 egaluri și o înfrângere în ultimele 16 meciuri pe care le-a jucat în competițiile interne;
 • Liverpool are doar două victorii în ultimele 8 deplasări, una dintre ele fiind în fața echipei de tineret a lui Aston Villa;
 • Campioana Angliei are o singură victorie în precedentele 6 jocuri, cea cu tinerii lui Aston Villa. “Cormoranii” nu au marcat în 4 din cele mai recente 5 jocuri.

FC Botoșani - Dinamo (20:00)
Sub 2,5 goluri (0-2)
COTĂ 1.75

În afara celor 4 echipe care s-au remarcat grație defensivelor de fier, Dinamo are cel mai mare procentaj din Liga 1 când vine vorba de meciuri care se încadrează în pariul “sub 2,5 goluri”. “Câinii” se deplasează duminică pe terenul celor de la FC Botoșani, o echipă care sfidează eticheta de trupă ofensivă atunci când joacă acasă și produce pe bandă rulantă jocuri în care se marchează puțin.

Marius Croitoru a obișnuit cu jocul ofensiv al echipei sale, dar nevoia de puncte i-a împins pe moldoveni să abordeze mai prudent jocurile de pe arena proprie. În ultimele șapte meciuri jucate acasă, Botoșani a marcat doar în trei ocazii, iar șase din aceste partide s-au terminat cu maximum două goluri. Singurele meciuri pe care gazdele de duminică au depășit pragul celor 2,5 goluri a fost cu Iași (4-0), în luna august, când trei goluri au fost marcate după minutul 80, și acel 2-3 cu UTA.

Dinamo, în schimb, are doar 5 meciuri în acest sezon în care pariul “peste 2,5 goluri” a ieșit câștigător, iar două dintre acestea sunt cu FCSB (2-3) și Poli Iași (4-1), adică echipele cu cel mai bun atac, respectiv cea mai slabă apărare. Direcția e evidentă, astfel că și acest meci este o ocazie bună să bifăm un nou “sub”.

Puncte cheie:

 • În 11 din precedentele 12 confruntări directe s-au înscris maximum două goluri;
 • Botoșani a jucat la “sub 2,5 goluri” în 7 din ultimele 8 meciuri disputate pe propriul teren;
 • S-au marcat cel mult două goluri în ultimele 4 meciuri ale lui Dinamo și în 4 din ultimele 5 deplasări;
 • În 12 din cele 17 meciuri de campionat ale lui Dinamo s-au marcat ce mult 2 goluri (iar două dintre meciurile cu peste 3 goluri au fost cu FCSB - echipă cu cel mai bun atac și cu Poli Iași - echipa cu cea mai proastă apărare).
 • În cele 7 meciuri jucate cu echipele din Top 7 de către Dinamo, doar o singură dată s-au marcat mai mult de două goluri.

Osasuna - Granada (15:00)
Sub 2,5 goluri (0-2) COTĂ 1.57
Nu marchează ambele echipe (NGG) COTĂ 1.80

Puncte cheie:

 • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Osasuna s-au terminat cu maximum o echipă pe tabelă. De asemenea, tot 4 din 5 s-au sfârșit cu maximum două goluri pe tabelă;
 • Osasuna a bifat pariul “sub 2,5 goluri” în 6 din cele 8 jocuri disputate acasă. În acest interval, 4 dintre ele au fost NGG;
 • Granada a terminat cu maximum două goluri pe tabelă 6 din cele 9 deplasări din acest sezon, iar 5 dintre acestea au fost NGG;
 • 6 din ultimele confruntări directe au bifat și pariul “NGG”, și “sub 2,5 goluri”.


Verona - Napoli (16:00)

Oaspeții câștigă (2) COTĂ 1.70

Napoli vizitează duminică una dintre victimele sale favorite, pe Verona. Echipa lui Rino Gattuso câștigase trei meciuri la rând până la meciul din Supercupa Italiei pierdut cu Juventus (0-2), dar vrea să câștige cele 3 puncte în deplasarea cu echipa pregătită de Ivan Juric.

Puncte cheie:

 • Napoli a câștigat ultimele 7 întâlniri directe și a primit un singur gol în acest interval (golaveraj 17-1);
 • Oaspeții au câștigat toate cele 6 deplasări avute până acum la echipe aflate în afara primelor 8 locuri;
 • Verona a pierdut 5 din ultimele 6 confruntări directe cu Napoli desfășurate pe teren propriu, 3 dintre ele la zero;
 • Din ultimele 5 meciuri jucate acasă, Verona a câștigat unul singur - cu Crotone, ultima clasată și a pierdut 3 (remiza a venit cu Cagliari, altă echipă aflată în zona retrogradării).

Metz – Nantes (16:00)
Sub 2,5 goluri (0-2) COTĂ 1.60

Metz este campioana Franței în privința meciurilor care nu depășesc borna de 2,5goluri marcate în acest sezon. Gazdele de duminică au strâns doar 20% de partide de acest gen, iar confruntarea cu Nantes pare un nou prilej în care acest pariu se va repeta.

Puncte cheie:

 • Ultimele 6 meciuri jucate de Metz în campionat s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
 • 6 din precedentele 7 jocuri pe care gazdele le-au jucat pe teren propriu în Ligue 1 s-au terminat cu pariul “sub 2,5 goluri” câștigător;
 • Cele mai recente 6 confruntări directe au bifat câștigător pariul “sub 2,5 goluri” (golaveraj 4-4 în acest interval);
 • Precedentele 4 întâlniri directe jucate la Metz s-au încheiat cu maximum două goluri pe tabelă (golaveraj 4-3 în acest timp);
 • Ultimele 3 meciuri jucate de Nantes s-au încheiat cu maximum două goluri pe tabelă.

Rennes – Lille (20:00)
Ambele echipe marchează (GG)
COTĂ 2.05

Meciul zilei în Franța se joacă la Rennes, acolo unde locul 3 de anul trecut din Ligue 1 va întâlni pe Lille, poate principala contracandidată a lui PSG la titlu. Gazdele și-au complicat existența în acest sezon cu participarea în Liga Campionilor, prima din istoria lor, rezultatele interne în perioada octombrie-decembrie având de suferit.

În acest moment, Rennes se află pe locul 5 în clasament, la 9 puncte de PSG, care este lider grație victoriei cu Montpellier de vineri. Gazdele și-au revenit după ce între 4 octombrie și 5 noiembrie a câștigat doar un joc de Ligue 1 din cele 8 disputate, 2-1 cu Brest. În rest, echipa lui Eduardo Camavinga a strâns 4 înfrângeri și 3 remize, bilanț care i-a prăbușit cota în campionat. În ultima vreme s-a redresat însă și a strâns 7 jocuri fără înfrângere, 5 dintre acestea fiind victorii.

Interesant este că din cele 5 meciuri pe care Rennes le-a disputat cu echipele din Top 6, doar cu PSG nu a reușit să marcheze. Celelelate, în schimb, s-au calificat toate pentru pariul “GG”, trei dintre acestea fiind și 3+. Lille este în exact aceeași situație, însă diferența este că ea a făcut egal cu PSG (0-0), în timp ce adversara de duminică a pierdut (0-3).

În rest, cea care era lider în Franța înaintea acestei etape a bifat GG-uri în toate deplasările pe care le-a făcut la echipe din Top 13, semn că apărarea cedează des în meciurile cu echipele cât de cât capabile. Evident, Rennes se încadrează în această categorie, tocmai de aceea vedem cota acordată pentru GG la acest meci ca fiind foarte mare, deci rentabilă.

Puncte cheie:

 • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 întâlniri directe (și în 10 din ultimele 13);
 • 7 din ultimele 10 meciuri de acasă ale lui Rennes s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare;
 • Rennes a marcat în 17 din ultimele 19 meciuri jucate acasă;
 • Lille a marcat în ultimele 18 deplasări oficiale;
 • 9 din ultimele 12 meciuri ale lui Lille au găsit ambele formații printre marcatoare;
 • Ambele echipe au marcat în 4 din cele 5 meciuri ale lui Rennes cu echipe de top 6 (iar aceeași situație este și in meciurile cu Lille, ambele echipe nereușind să marcheze în fața PSG-ului).

Waregem – Berschot (17:00)
Marchează ambele echipe și se înscriu minimum 3 goluri (GG3+) COTĂ 1.80

Beerschot este cea mai spectaculoasă echipă din prima ligă a Belgiei în acest sezon, meciurile sale producând, în medie, 4,09 goluri pe meci. Oaspeții formează singura echipă din campionat care a depășit borna celor 4 goluri, chiar dacă în ultimele etape au mai scăzut ștrocul din acest punct de vedere.

De partea cealaltă, Zulte își confirmă faima de echipă deschisă câștigată în ultimele sezoane și se află și ea pe locul 4 din punctul de vedere al golurilor pe meci, cu 3,27. Cu 4 victorii în precedentele 5 meciuri, Waregem promite un nou meci din zona GG3+ și cu Beerschot, mai ales că și în tur acest pariu a ieșit fără probleme.

Puncte cheie:

 • Ultimele două meciuri jucate de. Waregem și 3 din precedentele 4 s-au terminat cu pariul GG3+ câștigător;
 • 7 din cele mai recente 9 deplasări ale lui Beerschot au intrat în zona pariului GG3+;
 • 14 din cele 22 de partide pe care oaspeții le-au jucat în acest sezon s-au sfârșit cu pariul GG3+ câștigător;
 • Singura confruntare directă, cea din tur, s-a terminat cu 3-1 în favoarea lui Beerschot.

Giannina – Volos (17:15)
Marchează ambele echipe (GG)
COTĂ 2.10

Campionatul Greciei este unul care se bazează, în primul rând, pe betonarea defensivei, într-un stil care i-a consacrat pe eleni încă de la Campionatul European câștigat în 2004. Într-o asemenea atmosferă ostilă golului, o echipă ca Volos este chiar de admirat, media de 3,33 de goluri pe meci înregistrată în deplasare, cea mai mare, fiind remarcabilă.

Giannina nu stă nici ea rău, mai ales că 53% din jocurile pe care le-a disputat s-au sfârșit cu ambele echipe printre marcatoare. Campioană la acest capitol este tot Volos, care vine cu 65% din jocuri în zona GG. În aceste condiții, cota de peste 2.00 pe care pronosticul GG a primit-o pentru acest meci pare destul de generoasă și merită speculată.

Puncte cheie:

 • 7 din ultimele 8 deplasări din campionat ale lui Volos s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare, inclusiv la Olympiakos, PAOK, AEK și Panathinaikos;
 • 6 din cele 7 jocuri pe care Volos le-a disputat împotriva echipelor din jumătatea inferioară a clasamentului s-au terminat GG;
 • 5 din cele 8 meciuri pe care Giannina le-a jucat contra echipelor din jumătatea inferioară au bifat câștigător pariul GG;
 • Singura confruntare directă, adică cea din tur, s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru oaspeții de astăzi.

PAOK – AEK Atena (19:30)
Sub 2,5 goluri (0-2)
COTĂ 1.67

PAOK Salonic – AEK Atena este derby-ul acestei etape din Grecia, acesta fiind duelul care a decis campioana în sezoanele 2017/18 și 2018/19 ale campionatului elen. Cele două echipe se află acum pe locurile 3 și 4, dar zarurile par aruncate în favoarea deținătoarei trofeului, Olympiakos, care are deja un avans consistent.

PAOK, care momentan este în afara podiumului, joacă ofensiv în general cu echipele mici și preferă să se închidă contra forțelor din Grecia, lucru relevat și de golaverajul din meciurile cu Olympiakos, Aris și AEK: 2-3. Echipa din Atena este în aceeași situație și, aceste aspecte coroborate cu istoricul din meciurile directe ne duc cu gândul către un deznodământ similar și acum.

Puncte cheie:

 • 4 din ultimele 5 jocuri ale lui AEK au venit cu maximum două goluri pe tabelă;
 • 3 din cele 4 jocuri pe care AEK Atena le-a disputat cu echipele din Top 4 s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
 • Toate cele 3 jocuri pe care PAOK le-a disputat împotriva echipelor din Top 3 în acest sezon s-au sfârșit în zona pariului “sub 2,5 goluri”;
 • Ultimele 4 confruntări directe și 8 din precedentele 9 s-au terminat cu pariul “sub 2,5 goluri” câștigător;
 • Cele mai recente 4 întâlniri directe de la Salonic s-au încadrat în pariul “0-2 goluri”;

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selecția/biletul vostru.