Meniu

AC MILAN SE MULȚUMEȘTE CU EGALUL

Sassuolo și AC Milan dau startul rundei a patra din Serie A marți seară pe Stadio Citta del Tricolore. Rossoneri au început apărarea titlului într-o notă solidă, adunând șapte puncte din primele trei meciuri, și vor aborda confruntarea de la mijlocul săptămânii cu gândul de a continua jocul excelent prestat și la finele stagiunii anterioare.

SASSUOLO, INCAPABILĂ SĂ LEGE VICTORII

Sassuolo nu a reușit să obțină prima serie de victorii consecutive din luna martie, fiind ținută la egalitate, 2-2, de Spezia pe Stadio Alberto Picco, chiar dacă formația gazdă a rămas în inferioritate numerică pentru ultimele 10 minute ale partidei.

După ce a fost condusă grație golului lui Davide Frattesi din minutul 23, Spezia a marcat de două ori în ultimul sfert de oră al primei reprize și a intrat cu un avantaj de un gol în repriza a doua, înainte ca Andrea Pinamonti, împrumutat de la Inter Milano, să egaleze în minutul 50 și să forțeze o împărțire a punctelor.

Înainte de asta, Sassuolo a obținut o victorie chinuită cu 1-0 în fața nou-promovatei Lecce pe 20 august, ceea ce a pus capăt unei serii de două înfrângeri consecutive - o serie care i-a făcut să părăsească Cupa Italiei încă din prima rundă, grație unei înfrângeri cu 3-2 în fața celor de la Modena pe 8 august.

Echipa lui Alessio Dionisi se întoarce acum pe teren propriu, acolo unde a izbutit un singur succes în ultimele 4 meciuri de campionat.

Sassuolo va trebui să se descurce cu absența fundașului turc Mert Muldur, care a ieșit accidentat în minutul 6 împotriva lui Juventus, în urmă cu două săptămâni.

AC MILAN E ÎNDREPTĂȚITĂ SĂ SPERE LA UN NOU TITLU

Între timp, AC Milan a obținut două victorii în primele două meciuri de pe teren propriu din acest sezon, după ce sâmbătă a trecut fără emoții, 2-0, de Bologna.

Rafael Leao a făcut spectacol în fața fanilor de acasă, internaționalul portughez deschizând scorul în minutul 21, înainte de a-i oferi o pasă ideală pentru un gol acrobatic lui Oliver Giroud în repriza a doua.

Anterior, AC Milan și-a început apărarea titlului în Serie A cu o victorie categorică de 4-2 pe teren propriu împotriva lui Udinese pe 13 august, înainte de a vizita Stadionul Gewiss, unde a fost ținută la egalitate 1-1 de Atalanta opt zile mai târziu.

Elevii lui Stefano Pioli sunt acum neînvinși în fiecare dintre ultimele 19 meciuri din campionat, obținând un număr impresionant de 13 victorii și șase remize de la înfrângerea cu 2-1 în fața celor de la Spezia în ianuarie.

Rossoneri își vor dori să își păstreze această frumoasă serie în viață și să continue să lovească în deplasare pe Stadio Citta del Tricolore, unde se află în prezent pe o serie de șase victorii consecutive care datează de la o înfrângere cu 2-0 în martie 2016.

Și noi mizăm pe o continuare a acestei tradiții și alegem pariul victorie AC Milan, pentru o cotă de 1,60. Dată fiind diferența de valoare arătată în primele etape, nici victoria milanezilor la minim două goluri diferență (AC Milan -1.5) pentru o cotă de 2,50 nu pare o alegere de neglijat.

PUNCTE CHEIE:

  • AC Milan a ajuns la 7 victorii și o remiză în ultimele 8 partide oficiale;
  • Campioana în exercițiu a Italiei a arătat excelent și în partidele amicale și are un total de 11 victorii în ultimele 13 partide;
  • Milanezii se descurcă excelent pe terenul lui Sassuolo, acolo unde s-a impus la ultimele 6 vizite;
  • Sassuolo continuă parcursul slab din finalul stagiunii precedente: a pierdut 4 din ultimele 6 partide în sezonul trecut, iar în primele 4 meciuri din acest an are o victorie, a fost eliminată din Cupă de Modena, zdrobită în campionat de Juventus și a trebuit să se alerge după egalare pe terenul lui Spezia, primind minim două goluri în fiecare din aceste 3 meciuri.