Meniu

MEGA COTE PRINSE LA PARIURI

Pariurile de tip acumulator sunt și probabil vor rămâne o alegere de pariere extrem de populară datorită capacității lor de a genera câștiguri mari din mize mici iar Fotbalul a fost întotdeauna o opțiune minunată pentru pariuri ce au vizat miracole. Unele dintre cele mai mari câștiguri au provenit din bilete făcute pe ultima sută de metri, dar haideți să vedem care au fost unele dintre cele mai inspirate pariuri și care au generat cel mai mari câștiguri.


3.500.000 LEI câștigați cu 2 LEI – cotă de 11.500

S-a întâmăplat în România, în agențiile Superbet, iar pariurile au fost plasate in august 2021. Biletul , cu 25 de evenimente a fost plasat fost plasat cu o miză de 2 lei si repetat de 150 de ori în agenție, beneficiind astfel și de oferta Pariu Șansă. Evenimentele au fost ales din competiții de fotbal foarte pariate precum Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Preliminariile din Liga Campionilor, Europa League, dar și din campionate a căror popularitate începe să crească, cum sunt cele din Norvegia (Eliteserien), Austria (Bundesliga), Danemarca (Superliga), Elveția (Superliga), Belgia (Liga Pro) și Olanda (Eredivisie) și s-au întins pe mai bine de două săptămâni - dacă primul fluier a fost pe 7 august, ultimul a venit abia pe 22 august. Toate cele 25 de selecții au fost pe victoria echipei favorite - de 18 ori victoria gazdelor și de 7 ori cea a oaspeților.

A ratat un câștig legendar pentru un singur meci! Este vorba de Waalwijk-AZ Alkmaar, unde oaspeții nu au reușit să își respecte statutul de favoriți. Dacă ar fi câștigat și acel meci, fiecare bilet i-ar fi adus un câștig de 500.000 lei, adică un total de circa 15.000.000 euro! Nici Pariul Șansă nu l-a lăsat însă cu ochii în soare și i-a plătit câte 22.831 lei pentru fiecare bilet - aproape 3,5 milioane de lei în total.


£ 500.000 câștigați cu £ 43 – cotă de 12.000

La sfârșitul lunii Mai 2021, un parior irlandez a câștigat mai mult de jumătate de milion de lire sterline după ce a pariat pe meciuri din Premier League, Champions League si America de sud.

Pariorul din Galway a încasat 520.632 de lire sterline, bazându-se pe victoria din minutul 92 a lui Alejandro Gomez, de la Sevilla, pentru a-și acoperi toate pariurile.

După ce a pariat în total 43 de lire sterline pe fotbalul din Europa și America de Sud, pasionatul de fotbal a avut nevoie de 22, respectiv 23 de rezultate corecte în fiecare acca pentru a se bucura de câștig.

Cu două bilete pe care a mizat câte 13 lire sterline și un al treilea un pariu de 12 lire sterline, el a pariat de trei ori aceeași selecție de 22 de evenimente.

Înainte de asta, a pariat alte 5 lire pe un acumulator de 23 de evenimente, pe care a decis însă să facă cashout și să încaseze profitul de 88.000 de lire. Dacă și-ar fi asumat riscul rămas, câștigul său ar fi crescut cu alte 42.000 de lire.

Selecțiile sale au fost dintre cele mai populare - victorii ale echipelor favorite, ambele formații să marcheze sau cel mult 3 goluri marcate în meci.


£ 650.000 câștigați cu £ 100 – cotă de 6.500

Un pariu bine cunoscut printre pariori englezi s-a petrecut în urmă cu câțiva ani: Orice parior care pune un pariu pe un acumulator se așteaptă, de obicei, să nu mai vadă niciodată acei bani, dar de data asta nu a fost cazul.

Cu un acumulator de opt meciuri plasat in live, în condițiile în care toate cele opt echipe pierdeau, și care avea doar 20 de minute pentru a fi plătit, acest parior norocos a reușit să câștige 650.000 de lire sterline pe o miză de 100 de lire sterline la o cotă de 6.542/1 în ultimele minute de joc.

Un pariu inițial cu o miză consistentă dar cu un randament mare și care, fără îndoială, a inspirat mulți alți jucători să caute oportunități de pariuri de ultimă oră de atunci.


£ 500.000 câștigați cu doar 30 de cenți – cotă de 1.600.000

Cea mai mare cotă prinsă vreodată pe un acumulator! Pariorul a mizat, în urmă cu 20 de ani, pe pariuri antepost prin care a selectat câștigătoarele celor mai importante competiții fotbalistice.

După ce a prezis corect câștigătorul a nouă competiții de fotbal, s-a ajuns la o lovitură de pedeapsă în finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen și Valencia în 2001 - rezultatul necesar aducând 500.000 de lire sterline pe un pariu de 30 de pence la o cotă de 1,6 milioane la unu - un rezultat incredibil care s-a dovedit dificil de reprodus de atunci pentru pariori, în ciuda multora care au încercat și s-au apropiat.


Acestea sunt doar câteva dintre cele câteva victorii uriașe ale acumulatorilor care au fost plătite foarte bine și cu siguranță nu vor fi ultimele, deoarece devin tot mai populare, la fel ca și celelalte acumulatori cu cote mai mari. Destul de curând, ar putea exista câteva povești importante despre oameni care au câștigat mai mult în numeroase sporturi, deoarece devine din ce în ce mai popular, permițând cote și mai nebunești și premii și mai nebunești.