Meniu

MECI ÎNCHIS = BANI PE JOS?

AC Milan a profitat din plin de oboseala acumulată de Napoli după parcursul formidabil din acest sezon și a reușit să o elimine din Liga Campionilor pe proaspăt campioana din Serie A. Rezultatul a venit ca o surpriză destul de mare împotriva unei echipe care a câștigat de o manieră atât de clară titlul în Serie A și care în toamnă se distra în grupele Ligii cu Liverpool, Ajax și Rangers.

În optimi, Milanul a trecut de Tottenham în stil italian - un 1-0 sec la general, după două partide extrem de închise. Nici meciurile cu Napoli nu au fost mult mai plăcut de privit, chiar dacă în final am avut două goluri la meciul retur.

De partea cealaltă, Inter era cotată cu șanse chiar mai mici să ajungă în semifinale, mai ales că era outsider încă din faza grupelor, când a trebuit să le înfrunte pe Bayern și Barcelona. Apoi, milanezii au trecut cu un scor limită după dubla manșă de Porto (1-0), pentru ca în sferturi să dea peste o echipă a Benficăi ce nu a mai confirmat parcursul excelent de până la acel punct.

Cele două formații se cunosc foarte bine din campionat, iar acest meci este deja al treilea doar din 2023. Cu 3 victorii la 0 în ultimele 4 directe, Inter are clar un ascendent moral în această confruntare, dar este de așteptat să vedem un meci închis, în care nici una din formații nu va fi dispusă să își asume riscuri prea mari.

Urmărind aceste meciuri directe dar și felul în care Inter și Milan au abordat partidele din meciurile eliminatorii, selecția NGG (marchează cel mult o echipă) pare alegerea inspirată, mai ales că vine cu o cotă de 1.90.

Iar Superbet, așa cum ne-a obișnuit la meciurile de Ligă, plusează cu un pariu gratuit de 50 lei în momentul în care pariezi cel puțin 50 de lei pre-meci pe acest derby milanez.

Oferta Liga Campionilor

PUNCTE CHEIE:

  • 3 din cele 4 meciuri eliminatorii ale lui AC Milan au fost extrem de închise, cu goluri la cel mult una dintre porți;
  • Un singur meci din ultimele 5 directe a adus goluri la ambele porți;
  • Nici Inter nu a fost mai bogată în goluri în fazele superioare ale Ligii.