Meniu

29 Octombrie, la 22:00. PSG - Lille Osc

PSG, gazdele, se află pe primul loc în Ligue 1, cu 28 de puncte, în timp ce Lille se află pe locul zece, cu 15 puncte. PSG vine după o remiză 0-0 cu Marseille, al doilea meci la rând în care nu a reușit să marcheze. În schimb, revenirea pe teren propriu are un avantaj uriaș pentru ei; au câștigat toate cele șapte meciuri disputate acasă în acest sezon. De asemenea, au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre aceste șapte meciuri și au câștigat opt meciuri consecutive acasă în campionat. Șapte din cele opt meciuri de campionat disputate acasă s-au soldat cu peste 2,5 goluri.

Lille, pe de altă parte, are o singură victorie în ultimele cinci meciuri și doar trei în ultimele zece. Ei sunt deja la 13 puncte în spatele liderului campionatului și vor trebui să facă îmbunătățiri semnificative pentru a concura din nou pentru coroană. Cu siguranță au un sezon prost, deoarece nu au reușit să înscrie în două dintre ultimele trei meciuri, inclusiv în acesta. Lille a avut probleme în deplasare, cu o singură victorie în ultimele șapte meciuri și patru înfrângeri în ultimele cinci. Ei nu au păstrat o foaie curată în ultimele șapte meciuri în deplasare, dintre care patru s-au soldat cu peste 2,5 goluri. Ei au învins PSG de două ori la rând înainte de această întâlnire.

Lille a câștigat două meciuri la rând împotriva lui PSG, dar se află într-o serie teribilă. Nu au făcut progrese semnificative în deplasare de când au câștigat campionatul în sezonul trecut și nu au marcat prea mult în ultimele meciuri. PSG, pe de altă parte, joacă bine acasă, prin urmare, vom miza pe victoria lor aici fără să primească goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Lille are patru înfrângeri în cinci meciuri în deplasare;
  • PSG are opt victorii consecutive în meciurile de acasă în campionat;
  • PSG a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu);
  • Lille nu are nicio victorie fără gol primit în ultimele șapte meciuri în deplasare;
  • Lille are trei victorii în ultimele 10 meciuri