Meniu

Leeds - Wolves


Leeds a încheiat luna septembrie cu două victorii și a început cu o remiză cu City luna curentă. Un nou rezultat favorabil pe teren propriu contra lui Wolves ar cimenta încrederea trupei lui Marcelo Bielsa care își poate propune chiar și un loc de cupă europeană la finalul sezonului.

Revenie în forță pentru Leeds

Întoarcerea lui Leeds în Premier League a însemnat o înfrângere la limită pe Anfield, în fața campioanei Liverpool (4-3), dar apoi lucrurile au continuat probabil mai bine decât ar fi sperat chiar și cei mai optimiști suporteri (victorii cu Fulham și Sheffield și un bine-meritat egal acasă cu Man. City).

Chiar dacă egalul cu City a fost bine meritat, trebuie punctată fragilitatea apărării Păunilor, care puteau primi mult mai multe goluri cu Liverpool și au încasat 3 în victoria cu Fulham (singurul meci fără gol primit a fost cel cu Sheefield).

Jack Harrison se va întoarce în primul 11 al gazdelor, după ce a fost suspendat pentru meciul cu City. În schimb, nou venitul Diego Llorente s-a accidentat la ultimul meci al Spaniei și nu va putea fi utilizat. În locul său, ar putea fi introdus un alt nou -sosit, Raphinha.

Wolves încearcă să avanseze în clasament

După un început ezitant de sezon, trupa lui Nuno Espirito Santo caută să obține cele 3 puncte în deplasarea de la Leeds. Oaspeții au doar două victorii în primele 4 etape (2-0 cu Sheefield - scor stabilit după primele 6 minute și un 1-0 chinuit cu codașa Fulham) și două înfrângeri (un 1-3 cu Man. City și un umilitor 0-4 cu West Ham).

Sezonul trecut galbenii au avut un parcurs frumos în Europa League (eliminați chiar de câștigătoare în sferturi), dar au ratat la limită prezența într-un nou sezon european (deși au terminat la egalitate cu Tottenham) după mai multe rezultate slabe în ultimele meciuri de Premier League.

Wolves nu se poate baza nici pentru acest meci pe fundașul Jonny Castro, dar speră să îi aibe 100% pregătiți pe Joao Moutinho și pe Adama Traore.


KEY POINTS:

  • În 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Leeds ambele echipe au marcat;
  • Leeds este neînvinsă în ultimele 11 meciuri acasă (8 victorii și 3 egaluri);
  • Leeds a marcat în ultimele 11 meciuri jucate acasă;
  • Wolves a primit gol în 4 din ultimele 5 deplasări;
  • Wolves a marcat în 7 din ultimele 10 deplasări.