Meniu

22 Februarie. Juventus câștigă lejer cu Crotone.

ÎȘI ARATĂ JUVENTUS DIN NOU SUPERIORITATEA ÎN FAȚA LUI CROTONE?

Juventus a ajuns la 11 puncte de Inter Milano și nu mai are voie să facă pași greșiți dacă vrea să-și păstreze coroana de campioană purtată în ultimii 9 ani. ‘Bătrâna Doamnă’ se descurcă excelent acasă în ultima vreme, acolo unde va primi vizita celor de la Crotone într-o partidă care se anunță a fi spectaculoasă.

Serie A este la câțiva pași de schimbare a dinastiei, după ce Inter Milano a câștigat duminică derby-ul cu AC Milan (3-0) și a ajuns la 4 puncte de echipa lui Zlatan Ibrahimovic și 11 față de cea a lui Cristiano Ronaldo. Juve are echipa care să-i permită să spere într-un traseu perfect care să îi aducă din nou supremția, iar meciul cu Crotone ar trebui să fie o formalitate.

Oaspeții sunt de râs în deplasare

Spunem ‘ar trebui’ deoarece în această lume a fotbalului nimic nu este sigur, așa cum s-a văzut și la partida din turul campionatului, atunci când Juventus a făcut 1-1 la Crotone. Echipa roș-albastră se află pe ultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte obținute după cele 22 de etape și doar 3 victorii în palmares.

Dintre acestea, niciuna nu a venit însă în jocurile din deplasare, ceea ce o face pe Crotone singura echipă din Serie A fără succes pe teren străin. Totuși, Crotone a reușit să înscrie în 7 din cele 11 jocuri pe care le-a jucat în afara orașului, inclusiv contra lui Inter Milan (2-6).

Juventus n-are cuplul de aur

Crotone a arătat și în tur că e capabilă să-i înscrie lui Juventus, astfel că echipa campioană trebuie să fie atentă. După înfrângerea cu FC Porto din Liga Campionilor (1-2), trupa lui Andrea Pirlo trebuie să se recalibreze, iar ocazia oferită de întâlnirea cu Crotone este ideală.

Singura problemă cu care Juve s-ar putea confrunta este cea a absențelor, 6 jucători importanți ai echipei fiind indisponibili pentru acest meci. În capul listei stau cei doi monștrii sacri ai jocului defensiv, Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini. Pe lângă aceștia, nici Cuadrado, Arthur, Rabiot sau Dybala nu vor apărea pe teren, toți cei 6 fiind, în mod normal, titulari în echipa lui Pirlo.

Chiar și așa, Juventus are un lot destul de consistent, iar opțiunile pe care tânărul antrenor le are la dispoziție sunt multiple. De aceea, ne așteptăm ca Juve să profite de apărarea celor de la Crotone, care în ultimele 5 meciuri din deplasare a încasat 17 goluri. Pe goluri ne concentrăm și noi acum și credem că se vor marca minimum 3, pariu care vine cu o cotă de 1.50.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 10 meciuri jucate de Crotone în Serie A s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabelă;
  • Crotone a pierdut ultimele 5 jocuri pe care le-a disputat în deplasare, dar a marcat în 4 dintre ele. Toate dintre acestea s-au încadrat în pariul ‘3+’.
  • Oaspeții nu au câștigat în deplasările din acest sezon de Serie A, acolo unde au strâns 9 înfrângeri și două egaluri. 8 dintre ele au venit cu minimum 3 goluri pe tabelă;
  • Juventus a câștigat precedentele 4 meciuri din Serie A disputate pe teren propriu, două dintre ele venind cu minimum 3 goluri;
  • Campioana Italiei a câștigat cele 3 confruntări directe pe care le-a jucat acasă, reușind să marcheze de fiecare dată de minimum 3 ori.