Meniu

Jong Ajax - Jong Utrecht

E ajută dezinvoltura tinerilor din Olanda pentru a bifa pariul pe goluri?

Divizia secundă a Olandei este recunoscută printre pariorii fascinați de goluri datorită cantității uriașe de reușite ale atacanților. Echipele de tineret ale lui Ajax și Utrecht sunt două din formațiile fără griji, care își permit să ofere spectacol fără rețineri, iar o confruntare directă aproape că garantează artificiile.

Starturile de campionate pun deseori probleme clienților caselor de pariuri din cauza inconsistenței favoriților. Din acest motiv, de multe ori, alegerea opțiunilor care implică golurile marcate în detrimentul clasicelor 1X2 se poate dovedi o strategie câștigătoare.

Nu promovează, deci joacă pentru fani

În liga secundă a Olandei, există patru echipe care nu au drept de promovare și singura lor grijă este evitarea ultimelor locuri și promovarea unui fotbal cât mai plăcut ochiului. Acestea sunt formațiile de tineret ale granzilor Ajax, PSV, AZ Alkmaar și Utrecht.

Din această listă se vor întâlni luni prima și ultima, iar analiza istoricului individual și comun al celor două nu lasă prea mult loc de dubii. Formații ofensive, dar adesea imprevizibile, Jong Ajax și Jong Utrecht au momente de cădere, dar și jocuri în care nu lasă nicio șansă adversarelor decât să accepte stilul dezinvolt și să joace care pe care.

Mai mult, atunci când se întâlnesc, combatantele de luni se antrenează aproape de fiecare dată în acest dans al golurilor, care mizăm că va fi văzut și la partida din această etapă.

KEY POINTS:

  • Precedentele șapte meciuri oficiale ale echipei de tineret a lui Ajax s-au terminat cu minimum trei goluri marcate. Cinci dintre acestea au bifat și pariul “GG3+” (31 de goluri marcate în total, medie de 4,4 pe joc)
  • Jong Ajax a marcat în 20 din ultimele 21 de jocuri acasă. În 17 dintre acestea a făcut-o de minimum două ori
  • Cinci din ultimele șase directe s-au terminat GG3+ (golaveraj 15-17, adică o medie de 5,3 goluri pe meci!)
  • Jong Utrecht a reușit să înscrie în cele mai recente opt meciuri oficiale organizate în deplasare.
  • Șase din precedentele șapte jocuri pe care oaspeții le-au disputat în deplasare s-au terminat cu pariul “GG3+” câștigător