Meniu

07.04, la 19:45. Inter Milano – Sassuolo

FACE SASSUOLO UN MECI CU GOLURI ȘI CONTRA LUI INTER?

Inter Milano nu pare să mai aibă mari emoții în privința titlului de campioană, fiind la 8 puncte în fața lui AC Milan și la 10 de Atalanta cu o restanță de jucat. Echipa lui Antonio Conte va juca acest meci chiar miercuri seara, contra lui Sassuolo, o echipă care nu pare să aibă complexe indiferent de adversar.

Formația lui Vlad Chiricheș a stat pentru o perioadă scurtă în Top 4-ul din Serie A la începutul sezonului, dar ușor-ușor și-a reluat locul în zona fruntașă a locurilor de mijloc. În acest moment, verzii sunt pe locul 9, la 4 lungimi în fața Sampdoriei și la una în spatele Veronei, dar și la 10 puncte în spatele locului 7, AS Roma. Lipsită de griji de orice fel, Sassuolo își permite un fotbal romantic, care să-l pună în valoare pe Domenico Berardi, singurul jucător de națională al verzilor. De altfel, atacantul titular în naționala lui Mancini este și golgheterul echipei, alături de Caputo, ambii având 11 goluri înscrise.

De partea cealaltă, atacul milanezilor nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Romelu Lukaku are deja 20 de goluri înscrise în acest sezon și, aflat pe a doua treaptă a podiumului golgheterilor, speră să recupereze distanța de 4 reușite care-l ține departe de Cristiano Ronaldo. Lautaro Martinez a înscris și el de 14 ori, în timp ce al treilea golgheter al liderului din Serie A este fundașul dreapta Hakimi, cu 11 goluri.

Pentru că vorbim de două echipe ofensive, nu ne așteptăm la altceva decât la un GG, iar cota de aproape 1.80 este cu siguranță exagerată în contextul dat.

PUNCTE CHEIE:

  • În acest sezon, 61% din meciuri de campionat ale lui Inter s-au terminat cu ambele combatante printre marcatoare;
  • Cu 36 de goluri înscrise acasă în Serie A, milanezii au al treilea cel mai bun atac ca gazde din Italia;
  • În ultimele 17 etape de campionat, Sassuolo a terminat 16 meciuri cu pariul GG câștigător;
  • Oaspeții au cel mai bun procentaj la GG din toată prima ligă a Italiei, cu 75% din meciuri;
  • Sassuolo nu are probleme în a marca pe terenurile echipelor importante din Italia, reușind asta cu Juventus, Napoli, Atalanta și Lazio.