Meniu

Holstein Kiel – Bochum

VINE GG-UL IZBĂVITOR DIN LIGA SECUNDĂ GERMANĂ?

Două dintre cele mai bune echipe din liga secundă a Germaniei deschid etapa a 10-a a 2.Bundesliga. Holstein Kiel, locul 4, primește vizita celor de la Vfl Bochum, una din echipele de tradiție ale Germaniei. La fel ca și în mai toate meciurile directe, ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele părți.

Divizia a doua a nemților a fost multă vreme una dintre cele mai spectaculoase ligi din Europa din punct de vedere al reușitelor. În ultimii ani, media a scăzut, însă există în continuare meciuri care sunt extrem de ofertante pentru pariorii care apreciază golurile.

Bochum simte iar mirosul fotbalului mare

Între 1971 și 2011, VfL Bochum și-a trăit aproape toată existența în Bundesliga. Echipa din vestul Germaniei a avut viață grea de la ultima retrogradare în valul secund al fotbalului nemțesc și a riscat la un moment dat să pice chiar în al treilea eșalon valoric. Nu s-a ajuns însă până acolo, iar acum startul de sezon le dă speranțe alb-albaștrilor.

În ultimele cinci etape, Bochum a strâns patru victorii, iar singurul eșec a venit la liderul Greuther Furth (0-2), trei dintre aceste succese fiind obținute la un handicap de minimum două goluri.

În lupta pentru promovare se află și Kiel, care e momentan poziționată pe locul 4 în 2.Bundesliga, la un punct în spatele adversarei de vineri. Interesant este că prima și ultima înfrângere a gazdelor a fost provocată tot de Geunther Furth (1-3). În rest, Holstein vine după trei egaluri și o victorie, succesul din ultima etapă fiind obținut cu 3-0 în fața lui Hannover.

Pentru că istoricul recent al celor două, dar și rezultatele confruntărilor directe, ne indică aproape imperativ alegerea pe care ar trebui să o facem. La această partidă, în ciuda unei cote mai mici, GG pare cea mai sănătoasă opțiune.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele cinci meciuri pe care Kiel le-a disputat pe teren propriu s-au terminat cu pariul GG câștigător (golaverajul în perioada cu pricina este 6-7)
  • Gazdele au înscris în cele mai recente 11 jocuri disputate pe teren propriu și au un total de 16 reușite în tot acest timp
  • Precedentele cinci confruntări directe s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare, iar cele mai recente patru au avut și minimum trei goluri pe tabelă (golaveraj 9-7 în acest timp)
  • Bochum a realizat GG-ul în cele mai recente patru meciuri jucate, ultimele trei fiind victorii. În perioada aceasta, golaverajul este de 10-6 pentru oaspeți