Meniu

12 Februarie. Kiel câștigă cu Wurzburger și aduce o cotă de 1.60

PRELUNGEȘTE WURZBURGER SERIA CATASTROFALĂ ȘI LA KIEL?

Divizia secundă din Germania este o competiție destul de disputată, dar există un grup de 4 favorite care s-au detașat față de urmăritoare și se pare că lupta pentru promovare se va duce între aceste echipe. Printre ele se află și Holstein Kiel, cea care vineri primește vizita celor de la Wurzburger, ‘lanterna roșie’ și principala favorită la retrogradarea în eșalonul al treilea al nemților.

Campioană a Germaniei în 1912, Holstein Kiel nu a apucat să joace niciun meci în Bundesliga în cei 57 de ani de istorie ai acestei competiții. 2021 s-ar putea să fie cu noroc pentru echipa orașului care este faimos mai degrabă datorită handbalului și asta pentru că Holstein a intrat cu pas apăsat în hora echipelor care flirtează cu ideea promovării. Kiel este pe locul 3 actualmente, la două puncte de liderul Hamburger SV și la 6 lungimi de Karlsruhe, echipa de pe poziția a 5-a. În ultimele etape, gazdele de vineri au câștigat și la Dusseldorf (2-0), și cu Braunschweig (3-1), semn că forma e acolo, iar în Cupa Germaniei a reușit la începutul anului marea surpriză după ce au scos-o la penalty-uri pe campioana Bayern Munchen după 2-2 în timp regulamentar.

Șansele ca forma bună să continue sunt mari, asta deoarece la Kiel vine Wurzburger Kickers, formația de pe ultimul loc. ‘Lanterna’ din 2.Bundesliga joacă execrabil în deplasare, acolo unde are doar 3 puncte în 10 meciuri, acestea fiind datorate unei victorii cu Osnabruck (3-2). În rest, înfrângeri pe linie, chiar dacă formația din Wurzburg s-a cam obișnuit să marcheze.

Ne așteptăm ca și de data aceasta oaspeții să piardă, iar cota pentru un succes al celor de la Kiel, 1.65, este chiar bună dată fiind contextul în care se desfășoară partida.

PUNCTE CHEIE:

  • Wurzburger a pierdut 9 din cele 10 deplasări ale acestui sezon, dar a marcat în 8 dintre aceste meciuri (golaveraj 9-23);
  • Oaspeții au pierdut 3 din precedentele 4 meciuri disputate, perioadă în care au acumulat un golaveraj de 4-8;
  • În acest moment, Wurzburger se află pe ultima poziție în 2.Bundesliga, acolo unde au pierdut 14 din cele 20 de jocuri de până acum;
  • Kiel a câștigat cu 2-0 confruntarea directă din tur de pe terenul celor de la Wurzburger;
  • Echipa gazdă e neînvinsă în precedentele 4 jocuri de campionat, 3 dintre care sunt victorii (golaveraj 8-2 în intervalul indicat).