Meniu

Hibernian vs G. Rangers

Glasgow Rangers este cel mai titrat club din întreaga Europă, însă echipa la care evoluează Ianis Hagi nu a mai câștigat titlul în Scoția din 2011. La un an distanță, actuala echipă a lui Ianis Hagi cerea falimentul și, automat, a reînceput urcușul spre vârf din a patra divizie. Acum, “protestanții” par să fi regăsit cheia succesului.

După 7 etape scurse din Premiership-ul scoțian, formația antrenată de legendarul Steven Gerrard este pe primul loc după un parcurs aproape perfect (un 0-0 la codașa Livingston, când din 23 de șuturi la poartă, mingea nu a vrut să intre). Cu speranțele suporterilor din nou la cote înalte, Rangers se va deplasa duminică pe terenul lui Hibernian, locul 3 în actuala stagiune, acolo unde îi așteaptă o misiune dificilă.

Aceasta din urmă are un sezon peste așteptări până acum, însă a făcut deja doi pași greșiți, ambii acasă: 0-1 cu Aberdeen și un 0-0 cu ultima clasată, Motherwell. În plus, nici măcar palmaresul direct în partidele recent disputate cu Rangers nu le ajută pe gazde, lucru cu atât mai relevant cu cât în sezoanele precedente formația lui Hagi nu avea un lot la nivelul celui actual.

  • Rangers are opt meciuri fără înfrângere în fața lui Hibernian, ultimele patru fiind victorii pe linie pentru formația lui Steven Gerrard
  • Hagi și compania nu au primit niciun gol în acest sezon, golaverajul după șapte partide în Premiership fiind un uluitor 15-0!