Meniu

HERTHA BERLIN – EINTRACHT FRANKFURT

Mirajul golurilor nemțești lovește iar sau plângem după spectacol?

Bundesliga este recunoscut drept un campionat unde se marchează cu o ritmicitate peste medie, tocmai de aceea campionatul Germaniei este favoritul pariorilor orientați spre goluri. A doua rundă a actualului sezon este deschisă la Berlin chiar de o partidă ce se anunță cu artificii.

Poate fi evitat GG-ul?

Hertha Berlin a început stagiunea cu un eșec surprinzător, mai ales din prisma scorului, fiind eliminată din Cupa Germaniei de Braunschweig (4-5!). Echipa din capitală și-a revenit însă în prima rundă a campionatului, când a depășit clar un Werder Bremen aflat de ani buni în degringoladă (4-1).

Berlinezii primesc vizita celor de la Eintracht Frankfurt, o formație a căror rezultate nu urmează neapărat un tipar. Constanta în jocurile oaspeților de vineri seara este golul, un semn bun pentru previziunile multora. Cum în acest sezon atacul lui Eintracht este format din Andre Silva și Bas Dost, adică un creator tehnic și cu ceva lipici la gol și un golgheter pur-sânge, e de așteptat ca echipa din Frankfurt să nu dezamăgească măcar la capitolul partidelor în care marchează.


KEY POINTS:

  • Hertha a înscris în 11 din ultimele 12 jocuri oficiale, iar în acest sezon a marcat deja de opt ori în două partide
  • Eintracht a ratat golul doar o dată în ultimele 13 partide oficiale
  • Trei din ultimele patru meciuri directe între cele două au bifat pariul “GG 3+”
  • Sezonul trecut, golaverajul Herthei în cele 17 meciuri jucate acasă a fost de 23-32, în timp ce Eintracht a avut în 17 deplasări un bilanț de 23-33