Meniu

15 Mai, la 20:30. Dezlănțuie Galatasaray taifunul în meciul cu Malatyaspor?

Galatasaray își joacă ultima șansă la titlu în etapa care încheie campionatul în Turcia. La egalitate de puncte cu rivala Beșiktaș, echipa lui Falcao și Arda Turan trebuie să aștepte un pas greșit al 'vulturilor', însă în acelaști timp e obligată și să câștige pentru a-și maximiza șansele.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în SuperLig, unul în care cei trei granzi din Turcia au revenit la conducerea campionatului, șanse reale pentru titlu mai au doar Galatasaray și Beșiktaș. Cele două sunt la egalitate de puncte, în timp ce Fenerbahce este la două lungimi în spate, dar formația galben-abastră are doar șanse teoretice. Mai exact, ar însemna ca celelalte două rivale să piardă, iar trupa lui Mesut Ozil să câștige deplasarea la Kaiseryspor, situație care pare aproape imposibil de transpus în realitate.

Face scor Galatasaray?

În acest moment, echipele retrogradate se știu deja (Erzurum, Ankaragucu, Genclerbirligi și Denizlispor), în timp ce Trabzon este deja sigură de locul său în Conference League. Ce mai rămâne este ca cele 3 din frunte să-și stabilează poziția finală în clasament.

Malatyaspor, adversara celor de la Galatasaray, nu mai are pentru ce juca, după ce a reușit să se salveze de la retrogradare, dar se știe că un meci cu cele 3 mari forțe din Istanbul este o motivație pentru orice adversar. Oaspeții de sâmbătă vin după o serie de rezultate excelente, majoritatea obținute grație unei apărări puternice.

Va putea aceasta să facă față și taifunului care-i are pe Arda Turan sau Falcao drept vârfuri de lance? E greu de spus. Însă Galatasaray a arătat de mai multe ori în acest sezon că nu se descurcă prea bine în fața apărărilor aglomerate.

Vorbim aici de un pariu riscant, dar cota pentru 'sub 2,5 goluri' la acest meci este uriașă. Practic, un pariu pe maximum două reușite la acest joc ar aduce de 5 ori banii investiți, lucru care considerăm că merită atenția noastră. Astfel, pronosticul nostru pentru partida de față este 'TG 0-2 goluri', la o cotă 5.00.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele 9 meciuri pe care le-a disputat, Malatyaspor a bifat pariul ‘TG 0-2 goluri’ în 7 rânduri;
  • Atunci când întâlnește echipele de pe podium, Malatyaspor nu produce meciuri cu goluri. 4 din cele 5 meciuri disputate împotriva rivalelor din Top 3 s-au sfârșit cu maximum două goluri pe tabelă;
  • Galatasaray are cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 35 de goluri primite în 39 de meciuri;
  • Echipa din Istanbul nu a prea produs meciuri cu goluri în ultima vreme. 4 din precedentele 6 meciuri ale galben-roșilor s-au finalizat cu maximum două reușite pe tabelă;
  • Recent, confruntările directe nu au produs prea multe goluri. Ultimele 4 s-au finalizat cu maximum două reușite pe tabelă, golaverajul în acest timp fiind de 4-2 pentru Galatasaray.