Meniu

FULHAM – LEEDS UNITED

REUȘEȘTE FULHAM UN NOU NGG ȘI CU LEEDS?

Fulham este într-o reală revenire de formă după ce pe mai tot parcursul campionatului a părut condamnată la retrogradare. Dacă Sheffield United și WBA au șanse pur matematice pentru a scăpa de drumul către Championship, formația pregătită de Scott Parker este la câțiva pași de salvare, ceea ce ar reprezenta o performanță excelentă în cariera tânărului antrenor.

În această etapă, londonezii vor primi vizita celor de la Leeds. Nou-promovata care îl are pe bancă pe celebrul Marcelo Bielsa a început foarte bine campionatul, dar pe parcurs s-a stins, mai ales după intrarea în noul an. Chiar și așa, trupa lui 'El Loco' a câștigat cu Leicester (3-1 în deplasare), Southampton (3-0) sau Crystal Palace (2-0) și asta numai în 2021.

De partea cealaltă, Fulham se află la două puncte de Newcastle și 3 de Brighton, astfel că orice punct în meciul cu Leeds poate fi important la final. Pentru o echipă care în primele 11 etape a pierdut de 8 ori, ce se întâmplă începând cu etapa a 12-a este extraordinar pentru alb-negri. Aceștia au pierdut doar de 5 ori în acest interval, iar printre rezultatele de pus la butonieră sunt victoriile cu Liverpool (1-0) și Everton (2-0), ambele în deplasare.

Nu ar fi exclus ca Fulham să contribuie la un 1X, dar pariul cu cel mai mare grad de siguranță la acestjoc pare NGG. Cota este una excelentă, peste 2.00, deci asta face cu atât mai frecventabil acest pariu.

PUNCTE CHEIE:

  • 8 din ultimele 9 meciuri ale lui Fulham s-au terminat cu pariul NGG câștigător;
  • Jocurile de Premier League de pe terenul lui Fulham nu prea se pupă cu pariul GG. Doar 27% dintre acestea au găsit ambele combatante printre marcatoare;
  • Cu cele 8 goluri înscrise acasă, echipa lui Scott Parker este cea mai slabă din campionat la acest captiol;
  • Toate cele 5 meciuri pe care Leeds le-a disputat în ultimele săptămâni s-au sfârșit cu maximum o echipă printre marcatoare;
  • Leeds a înscris doar 3 goluri în precedentele 5 meciuri, toate în același meci. În celelalte 4, golaverajul este 0-4.