Meniu

Feyenoord Rotterdam – Wolfsberger AC

Trădează tocmai la întâlnirea directă cele două pornirea spre goluri multe?

Wolfsberger este o echipă care a obișnuit în ultimii ani cu aplecarea spre meciuri în care ambele formații marchează, iar partida cu Feyenoord nu putea să inspire o potrivire mai bună. Olandezii sunt și ei în aceeași situație, iar în acest sezon par să fie și mai consistenți în privința rezultatelor. Nu credem că ne vor trăda acum.

Europa League este o competiție care pe unii îi face mai prudenți, dar altora le exacerbează obiceiurile. Și, în general, atunci când două echipe cu poftă de goluri se întâlnesc, pariorii nu sunt trădați din acest punct de vedere.

Feyenoord e neînvinsă în acest sezon

Wolfsberger este prin definiție o formație care preferă să dea un gol mai mult decât adversarul, iar atunci când acest lucru nu se poate, se mulțumește cu un spectacol plăcut oferit publicului privitor. Așa se întâmplă și în acest sezon, pentru că din opt meciuri disputate, patru sunt înfrângeri (toate în campionat), dar nici unul nu s-a terminat fără ca oaspeții de joi seara să nu înscrie. În Cupa Austriei, de exemplu, a trecut de ambele tururi pe care le-a avut programate, însă de fiecare dată, la finalul celor 90 de minute, scorul era 2-2. Și de fiecare dată s-a calificat.

În prima etapă a grupelor Ligii Europa, austriecii au remizat acasă, 1-1 cu ȚSKA Moscova. În celălalt meci al seriei, Feyenoord a făcut un 0-0 pe terenul lui Dinamo Zagreb, după ce în minutul 8 Berghuis a irosit un penalty.

A fost singurul meci din cele șapte ale sezonului în care olandezii nu au marcat și doar al doilea în care la final nu marcaseră ambele echipe. Neînvinsă în campionat, Feyenoord are trei victorii și tot atâtea remize, iar în privința jocurilor de acasă, toate s-au terminat GG: două egaluri 1-1 și o victorie cu 4-2 în fața celor de la Ado Den Haag.

Pentru partida de față, marșăm tot pe goluri, chiar dacă Feyenoord e favorită și ne așteptăm să nu piardă. Dar pentru mai multă siguranță, un pariu cu miza pe “ambele marchează” pare cel mai sănătos.

KEY POINTS:

  • Olandezii nu au nicio înfrângere în acest sezon în cele șapte partide, dar au strâns doar trei victorii și patru egaluri (golaveraj 14-7 în acest interval, deci o medie de exact trei goluri pe meci)
  • Cinci din ultimele șapte partide disputate de Feyenoord s-au terminat cu pariul “câștigător”. Din acestea, trei au fost GG3+
  • Austriecii au marcat în toate cele opt partide disputate în acest sezon, iar șapte dintre ele s-au terminat cu ambele formații printre marcatoare (golaveraj 14-19, adică o medie de patru goluri pe partidă)
  • Șase jocuri din cele opt pe care Wolfsberger le-a avut programate în acest sezon s-au terminat GG4+