Meniu

FC ARGEȘ - UNIVERISTATEA CRAIOVA

Își reprimă oltenii menirea de călăi?

Liga 1 propune în deschidere cel mai dezechilibrat meci al etapei a 5-a. Vicecampioană a ediției trecute, Universitatea Craiova se deplasează la Pitești pentru duelul cu ocupanta penultimului loc în clasament: FC Argeș.

Craiova nu s-a încurcat de numele adversarilor în Liga 1

Nou-promovată în acest sezon după ce a realizat o mică surpriză în play-off-ul ligii secunde, fosta echipă a lui Nicolae Dobrin și Adrian Mutu trăiește un coșmar în Liga 1. Un singur punct în patru etape și un eșec umilitor în fața unui FCSB decimat de infectările cu virusul Covid-19 (0-3) i-au obligat pe conducătorii argeșenilor să sisteze plățile către propriii jucători.

De partea cealaltă, Universitatea vine din postura de lider al campionatului, acolo unde e singura formație ce a strâns patru victorii din tot atâtea partide. Oltenii nu au avut partide ușoare, dar au reușit să treacă fără mari emoții de Sepsi (1-0), Astra (2-0), Viitorul (4-0) și Voluntari (2-1). În acest context, partida cu FC Argeș - Craiova pare a fi mai degrabă o enigmă doar din pricina diferenței de scor.


KEY POINTS:

  • FC Argeș nu a mai câștigat un meci oficial din iulie și a strâns în acest timp două egaluri și trei înfrângeri
  • Universitatea Craiova are cinci victorii în ultimele cinci deplasări
  • Vicecampioana a înscris cel puțin un gol în ultimele zece jocuri disputate pe teren străin
  • FC Argeș a fost condusă cu 1-0 în fiecare din cele patru partide disputate în această stagiune în Liga 1