Meniu

21 Octombrie, la 22:00. Misiune facilă pentru West Ham?

După triumful cu Everton, West Ham United revine la treabă cu un meci acasă cu Genk în Europa League, unde s-a descurcat destul de bine până acum. West Ham este liderul Grupei H, cu șase puncte din două meciuri, în timp ce Genk este pe locul trei, cu trei puncte. West Ham United și-a revenit după o înfrângere cu 2-1 la Brentford cu o victorie cu 1-0 în fața lui Everton. Acum au marcat în nouă din ultimele zece meciuri și au câștigat șase dintre ele. Aceasta a fost a patra lor victorie în cinci meciuri și au păstrat trei meciuri fără gol în acest timp. Precedentul meci pe teren propriu s-a încheiat cu o înfrângere în fața celor de la Brentford, iar la retur vor spera la a treia victorie consecutivă în Europa League. West Ham a păstrat două meciuri fără gol în cele două meciuri din grupe și a marcat în ambele reprize ale ambelor partide.

Genk are patru înfrângeri și o victorie în ultimele cinci meciuri, așa că nu se află într-o formă grozavă înainte de această întâlnire. Genk a fost învinsă cu 2-0 de Sporting Charleroi în cel mai recent meci, fiind pentru a patra oară în cinci meciuri când primește două sau mai multe goluri și pentru a doua oară în trei meciuri când nu reușește să înscrie. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru dintre precedentele cinci meciuri ale lui Genk, trei dintre ele fiind încasate în prima și a doua repriză. Genk a avut un record lamentabil în deplasare înainte de acest meci, având trei înfrângeri la rând, cedând nouă goluri și marcând patru. Le va lipsi fundașul Daniel Munoz, care a fost suspendat după ce a fost eliminat în meciul precedent din grupă. Paul Onuachu a fost punctul luminos al atacului lor și se așteaptă ca el să facă același lucru aici. Până acum, au câștigat o singură dată, datorită golului de final al lui Onuachu împotriva Rapid Viena.

Genk se află într-o serie de înfrângeri, iar deplasarea la West Ham United cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri nu este de bun augur. Victoria cu Everton, pe de altă parte, îi va da un impuls lui West Ham. Seria lor de goluri a fost fantastică și au avut un parcurs extraordinar în Europa League. Au marcat în ambele reprize din cele două meciuri din Europa League și au păstrat un scor alb în fiecare dintre ele. Genk, pe de altă parte, a pierdut goluri, primind goluri în ambele reprize în trei din ultimele cinci meciuri. Ținând cont de acest lucru, precum și de performanțele anterioare ale celor două echipe, West Ham este favorită să înscrie în ambele reprize.

PUNCTE CHEIE:

  • Genk a încasat goluri în ambele reprize în trei din ultimele cinci meciur;
  • West Ham a marcat în ambele reprize în primele două meciuri din Europa League;
  • Genk are trei înfrângeri consecutive în deplasare;
  • West Ham a marcat în nouă din ultimele 10 meciuri.
  • Genk a primit nouă goluri în ultimele trei meciuri disputate în deplasare;