Meniu

21 Octombrie, la 21:45. Continuă Lazio forma de acasă?

Lazio a avut o etapa fantastică, câștigând cu 3-1 în fața lui Inter Milano în Serie A italiană, și speră să continue petrecerea când va juca împotriva lui Marseille în Grupa E a Europa League. Lazio se află pe locul doi în grupă, cu trei puncte, în timp ce Marseille este pe locul trei, cu două puncte. Victoria obținută de Lazio în fața lui Inter a fost a treia în cinci meciuri și speră să fie mai constantă în viitor. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre precedentele patru meciuri, dar în trei dintre ultimele cinci meciuri, ambele echipe au marcat, iar în trei dintre aceste cinci meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri.

Ei sunt neînvinși în ultimele 12 meciuri pe teren propriu, câștigând zece dintre ele, și, prin urmare, intră în acest meci cu multă încredere. Trebuie să își îmbunătățească apărarea, deoarece au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, care a venit într-o victorie cu 2-0 împotriva lui Lokomotiv Moscova. În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu, Lazio a marcat două sau mai multe goluri, iar în patru dintre aceste confruntări, ambele echipe au marcat.

Marseille nu are un parcurs foarte bun, deși a câștigat ultimul meci, o victorie cu 4-1 împotriva lui Lorient. Echipa franceză nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci meciuri și a primit în total șase goluri. Nu a câștigat în ultimele trei meciuri disputate în deplasare, înregistrând două remize. Au întâlnit-o pe Lazio în Europa League în 2018, iar echipa italiană s-a impus atât acasă, cât și în deplasare. Marseille nu a mai participat în această competiție din 2018 și nu are un record deosebit de fantastic la acest meci. Marseille nu a câștigat în Europa League în ultimele zece meciuri, pierzând șapte dintre ele.

Marseille nu a avut un parcurs prea bun în Europa League și nu a câștigat niciunul dintre precedentele meciuri în deplasare. De asemenea, au rămas fără goluri în patru din ultimele cinci meciuri, iar adversarul are un joc puternic pe teren propriu. Lazio este, de asemenea, impresionantă în atac, iar în prezent conduce Marseille în lupta directă. Lazio este favorită să câștige acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Marseille nu are nicio victorie în 10 meciuri din Europa League
  • Lazio este neînvinsă în 12 meciuri pe teren propriu.
  • Marseille nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri disputate în deplasare.
  • Lazio a marcat două sau mai multe goluri în cinci meciuri consecutive pe teren propriu.
  • Marseille nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri.