Meniu

Dyn. Moscova. – AKHMAT G.: Cui nu-i place seceta atunci când pare varianta sigură?

Campionatul Rusiei a ajuns la etapa a 8-a, iar unul dintre meciurile care se detașează din perspectiva pariorului este cel de pe VTB Arena din Moscova. Recent eliminată din Europa League de “călăul” Craiovei, Lokomotiv Tbilisi, Dinamo Moscova primește vizita celor din Groznîi.

Nu e o regulă de aur, dar se știe că una din caracteristicile campionatului rusesc este lipsa golurilor. Poate nu neapărat la nivel absolut, dar măcar cât să nu fie unul din primele zece campionate la care pariorii pasionați de marketul “peste 2,5 goluri” să se uite.

Iar dacă acest aspect e destul de cunoscut, la fel ar trebui să fie și faptul că Dinamo Moscova este una dintre formațiile care contribuie din plin la această reputație. Odată una din echipele de top ale Rusiei, fosta protejată a miliției URSS a devenit de ani buni o trupă care se zbate undeva între anonimat și plutonul urmăritor al granzilor.

Nici cecenii de la Akhmat nu stau strălucit, însă spre deosebire de adversara de luni seara, măcar meciurile pe care le dispută au parte și de puțină condimentare ce implică modificarea tabelei de marcaj. Însă, așa cum spune și proverbul, este nevoie de doi pentru un dans. Iar luni seara, din păcate, se pare că nu vom părăsi locul de la masă.

  • Dinamo Moscova are 11 partide la rând în campionat în care s-au marcat maximum două goluri
  • În cele șapte etape ale acestui sezon, în meciurile lui Dinamo s-au marcat zece goluri. Acasă, situația este și mai gravă: patru meciuri, golaveraj 3-1
  • Akhmat n-a dat gol în patru din ultimele șase deplasări din campionatul Rusiei
  • Exceptând ultima partidă directă, precedentele opt “directe” din campionat au bifat pronosticul “sub 2,5 goluri marcate în meci”